Im on the right track baby

Hey Girls and Boys! Idag har jag tillbringat 3 timmar till att strosa omkring i Eslövs kulturhus. En föreläsning om hur man ska leva sitt liv och en om hur tekniken och internet påverkar oss. Vettigt / intressant och jag fick mig själv några små tips och trix. Sedan åt vi på Chinabox, YUM! haha åt min favoriträtt nämligen kycklingspett, ris och jordnötssås. Rätt bra dag med andra ord! Hur har er dag varit? Bra hoppas jag.


välkommen in

Nu på kvällskvisten står fönstret på glänt och Maggio ekar ut från högtalarna. Själv sitter jag framför min symaskin och drömmer mig bort. Åh, vad jag gillar att sy.

That's why I put my hands up

Vilken dag! Började ledsamt men slutade fantastiskt. Klockan 08.30 stod vi på trappan upp till Nilsson's begravningsbyrå, där inne befann vi oss i cirka en timme och fick en massa information. Sedan påbörjade vi redovisningen av våran Hospice uppgift och därefter fick vi lära oss Taktil stimulering som vi då tränade på varandra. Mentorssamtalet kunde verkligen inte gått bättre, allting var bra och hon trodde att jag kunde kamma hem ytterliggare några MVG. Jag berättade om min utveckling och framtidsplaner inom vårdyrket och hon berättade om vad hon tyckte om mig som person. Trevligt samtal med mig som samtalsämne, det händer minsann inte alltför ofta.


off to school!


Give me everything you got

Vaknade upp en timme efter tuppluren helt pigg igen! Man är dock riktigt groggy när man vaknar haha. Hospice-uppgiften ligger färdig och jag tänkte slå på Scrubs *beroende*. Imorgon kliver jag upp tidigt för att besöka en begravningsbyrå och sedan blir det palliativ vård hela dagen följd med utvecklingssamtal (mentorssamtal kanske låter bättre att säga?.) Riktigt drygt men man får väl stå ut nu det sista.

pics

trött

Jag är så fruktansvärt trött! Egentligen skulle jag ta mig ner till gymmet nu efter maten men mina ögon vägrar hålla sig uppe. Sov dåligt inatt och vaknade flertals gånger och dagen har gått i slowmotion. Så istället för att göra något fint inlägg till er så går jag och lägger mig en stund, förlåt mig.


was it you who spoked the words

Ungefär såhär har min dag sett ut i bildform. Det var kul och se vad alla har gjort för något och nu är skiten äntligen över kan man säga. Dagen imorgon blir lugnare och framförallt kortare men jag kan säga att jag är rätt så nervös inför kvällens planer, haha fast än att jag inte borde!








Future starts slow

Dagen har redan startat bra med lite motion "down at the gym" nu sätter jag mig i bilen och kör mot Eslöv. Hoppas på en sjukt bra dag, tar med mig kameran så ni också får ta en del av den :) Hörs inte förrens vid 5-tiden!


dagens planeringar

Har mycket som ska göras imorgon! Först så tar jag bilen ner till gymmet och tränar en timme med fru Ohm. Äntligen lite sällskap på löpbandet :) sedan drar jag till skolan vid halv 10 och förbereder mig på en fullspäckad dag nere i kulturhuset där vårt projektarbete ska ställas ut. Jag ska också under dagen hinna boka mig en särskild tid (hemligt än så länge.) Därefter får jag åka hem en timme tidigare från utställningen då jag och älsklingen ska på visning. Är riktigt nervös men ska bli otroligt kul! Nu ska jag se några Scrubs-avsnitt till sen är det filmtaaajm.


pic

DON'T LISTEN TO THE WORLD, YOU CAN DO IT

God middag! dock håller jag fortfarande på att få i mig frukosten. Jag och modern min tog oss ut på en morgontur i skogen, blev 4km idag igen för mig. Men det är så jäkla tugnt att springa nu när allting precis har slagit ut, luftstrupen blir så jäkla tjock och luften som kommer ner är minimal. Jag ska lägga mig och sola en liten stund nu och sen ska jag banne mig ge mig på några arbeten som måste göras. Vi hörs av senare!

my breakfast, yummmi! Haha "sörjan" i glaset är kiwi, banan och ananasjuice ;)

should I give up or should I just keep chasing pavements

Studenten är något jag ser fram emot duktigt mycket, men inte bara för festens skull. Jag ser fram emot att vakna upp varje dag och veta att jag själv kan välja vad jag vill, välja vad mina dagar ska gå åt till. Framför allt med vem jag ska tillbringa dom med, vilka personer som ska få finnas kvar i mitt liv. Dessa tre gymnasieår har naturligtvis varit mina roligaste och mest minnesvärda åren men det ska bli så otroligt skönt att äntligen få välja fritt.


I should have known

Jag har legat och tittat på scrubs hela morgonen, haha. Väntar bara på att vi ska ta tag i dagen, man blir så slö när man är ledig länge känner jag. Längtar faktiskt lite till nästa vecka, mycket kul som händer! Längtar också till mitt paket med kläder kommer, kläder som bl.a. på bilden nedan och lite mer (studentklänningen).


min lördagkväll

Ligger och tittar på Scrubs avsnitt som älsklingen laddat ner till mig och frossar i fruktsallad, härligt!


påskafton

Eftersom vi "barnen" hoppar över påskmiddagen ute hos mormor i eftermiddag så blir det påskmats-lunch (?) istället. Dessutom sitter vi ute och äter, härligt! Har dock inte fått något påskägg ännu vilket jag tycker är lite taskigt, påskharen har inte synts till ännu.. Som ni ser på bild två så fick det bli en påsk-make up idag, haha. Ögonlocken är nämligen gula och oranga, lite ovanligt. Nä nu ska jag traska ner och äta, ha det!





om sanningen ska fram

Tänkte börja med att önska er alla en glad Påsk! Men med detta vädret så tror jag inte att det blir några problem direkt. Själv åt jag frukost ute på terassen, första gången iår minsann. Nu ska jag ta och fila till my nails och lacka om dom sen bär det av ut i löparspåret, heja heja!

fredagsmys, om det så är det sista jag gör

Dagen har varit lång och jag har mestadels vilat och försökt att återhämta mig från gårnatten. Nu klockan halv 10 på kvällen dagen efter känner jag inte längre av det, haha. Annars så hoppas jag på fint väder imorgon så att man kanske kan sola och springa lite. Skulle vilja ha färgen här nedan på mina naglar nu, så tjusigt.







and all the things that you said they were never true

Godmorgon! För mig så har det varit en skitjobbig morgon, vi sov i lund inatt och fick ta oss hem med buss och tåg vid 9-tiden. Gårkvällen var faktiskt väldigt kul men klubben är väl inget jag skulle rekomenderat precis! Jag bjuder på en sjaskig bild från camen på datorn, passar in på mitt mående för tillfället.


thursday night - it is michan and me

Det fins verkligen bara en endaste person som jag kan festa med brutalt och det är Michan of course! Ikväll bär det av till Lundia i Lund naturligtvis! Ha en alldeles underbar vårnatt mina fina, fina läsare!


take over control

Efter att ha ätit & "piffat" upp mig så ska vi nu dra in mot Lund! Hoppas på en asbra kväll/natt& önskar er dts!

like my style

Dagen den har varit riktigt bra, men vad kan man förvänta sig med ett så fint väder? Om en stund bär det av till Lund där vi ska förkröka hos lindh sen drar vi ut. Ni får ha en toppen skärtorsdag!


don't let them bring you down

4km varvat med styrka, inte alls pjåkigt! Ni ser själva resultatet av passet (höger armen.) Nä det är rätt genomskådat, haha. Ska ta och äta lite sen lägga mig ute i solen en stund! Så himla fint väder.


telling the world

God morgon kära vänner! Här sitter jag i min superfina bikini från H&M, äter cashewnötter och ritar lite grann. Bekvämt och bra va? Nej men jag väntar faktiskt på att ipoden ska ladda klart sen ska jag bege mig ut på en härlig löparrunda.  Det värsta är att jag ser faktiskt fram emot det haha. Pga förkylningen så har jag haft en vansinnigt stor frånvaro på gymmet nu i veckan, men det tar jag nog igen. Nu blinka ipoden till, dags att ge sig ut!






my Monki shoes

Här har vi mina fina pjux från tradera, kommer ursprungligen från Monki. Jag gillar dom skarpt då de är så himla fina! Tänkte att jag ska inviga dom imorgonkväll när vi ska in till Lund och dansa litta. De är ca 12cm höga i klacken men känns snarare som en 8:a vilket är ett plus.


sometimes it hurts instead

Hejsan allhopa! Jag har jobbat hela dagen och därför har det inte uppdaterats någonting här. Riktigt dåligt av mig ja, haha. För att kompensera upp det så ska jag visa en bild på mina nya skor från Monki, har trånat efter dem så fruktansvärt länge (i mer än ett år tror jag.) För en vecka sedan köpte jag dom för en alldeles för liten slant på tradera.


the worst part is over

Precis hemkommen från vaxsjön där vi grillat handburgare bland annat. Imorgon ska jag äntligen få åka ner till gymmet och träna, woho! Har inte kunnat de sen förkylningen tog över min kropp. Ska bli så jäkla najs, sen väntas en hel dag med jobb ute i butiken.


grillkväll

Vi har precis varit iväg och tittat på hus, ett som faktiskt ser väldigt lovande ut. Jag tänkte bara slänga in en dagens innan jag drar iväg och grillar med vännerna.

My last

Har precis lagat mat och det blev kycklingsallad! Kom precis på att jag har ätit kyckling tre dagar i rad nu, gott!
Tänkte ta mig ett städryck nu och sedan gå ut och gå i vårsolen lite, kan behövas.


Take the box

Min dag har redan startat sedan två timmar tillbaka, har dock bara hunnit äta frukost och suttit framför datorn. Har en otroligt lång lista som ska göras idag tänkte jag. Jag ska städa, skriva ett (två om jag hinner) arbete, ta mig ner till biblioteket, sola, sätta in pengar, tvätta och uppdatera här på bloggen naturligtvis. Det ser ut till att bli fint väder idag igen så kanske man hinner sitta ute en stund också.
Sedan skulle jag bara vilja tipsa om H&M's nya parfym HAVE FUN. Alla deras parfymer kostar 39kr tror jag vilket är väldigt billigt och den nya doftar jätte gott. Spring och köp!

Heart is king

Dagen har verkligen varit lång och fullspäckad, vi har vistats i butik efter butik längs hela malmös gågata. Jag har fått med mig mycket fint hem igen kan ni tro, hittade en hel del spets men tyvärr inga fjädrar. Eftersom rean smög sig fram i vartenda butik så kunde jag komma billigt undan trots allt, som ni ser på bilden nedan blev det en hel del oversize t-shirts och toppar. Får bli bättre bilder på plaggen en annan dag, det lovar jag.


Vi käkade på en juicebar och jag valde en riktigt god sallad med cashewnötter i ♥

Vi provade varsin onepiece inne på Ginatricot. Följande bilder kommer från isabelle

Vi hann också sola en liten stund.

PÅSKLOV

Nu drar vi till Malmö för en dag med shopping, vi hörs av direkt när jag är hemkommen igen!
 

a little bit brighter

Imorgon drar vi in till Malmö för att slösa bort dagen åt att gå runt i affärer. Det var så jäkla länge sedan jag gjorde det och allt som har med fjädrar, spets och sommaren att göra kommer jag att hugga till mig.
Det ska bli riktigt skönt med påsklov nästa vecka minsann, dock tror jag att en förkylning är på ingång och det är väl passande nu när man är ledig?

Söndag förmiddag

God morgon! Det var meningen att det skulle vara sol idag enligt väderleksrapporten, frågan är bara vart solen är? Jag ska iallafall ner och jobba i butiken från 12-15 och för er som inte vet så har Wonne Present 20% rabatt på hela butiken idag (bortsett vanliga rea-nedsatta) då de har 5års Jubileum. Så kom ner och handla!







Välkommen till min nya blogg, en uppgradering på den gamla!

Nu har jag suttit och knåpat med designen hela kvällen. Exakt allting på headern har jag gjort för hand, med andra ord har det tagit riktigt lång tid. Den andra ska stängas ner snarligen. Men är riktigt trött nu så vi hörs imorgon istället.


RSS 2.0