stay

En helt underbar låt från Hassle, klicka på bilden.

Tisdagskvällen

Vi packar och äter pannkakor! Nu ska jag slänga mig framför tvn och se ett avsnitt av Grey's sen blir det minsann och dag läggdags, otroligt mycket som ska hinnas med imorgon.Det är ju absolut sista dagen innan avfärden :)

Ljusa dar och mörka nätter..

Om en exakt en vecka så befinner jag mig på Kreta! Känns rätt så overkligt just nu iallafall, känns nog när väskan ska packas. Imorgon ska jag och emelie först ge oss på ett spinningspass (07.00 på morgonen, härligt va?) sedan bege oss iväg från Höör för att shoppa bikinis. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, är precis kommen från gymmet. Här har ni min datahörna:

Onsdagkväll

Efter ett skitjobbigt pass på cyklen så tar jag mig en smoothie och säger tack för idag!

Ytterliggare en nyans ljusare..

Dagen har varit hur lång som helst! Blir galen av att vara hemma flera dagar på raken, men vad ska man göra när ingen blir sjuk? Jag har iallafall varit i Tyringe och tittat lite, fick med mig hem en massa tidningar, ankelstrumpor och lite koppar. Sedan dess har jag varit ute i trädgården och gjort lite nytta, städat av huset och fixat mig lite mat. Och nu sitter jag här, what to do? Jag har inte spinningen förrän om två långa timmar och då ska det minsann svettas (har längtat efter det hela dagen haha.) Aja, här kommer resultat från gårdagens långa slingning.

Just nu..

..resultatet kommer imorgon!
t

what doesn't kill you makes you stronger

Har haft en otroligt rörig dag, ingenting blev ordentligt gjort. Men men, nya tag imorgon! Var precis och hämtade ut mina nya skor förresten, åååh så granna. Nu blir det en hel timmes spinning, kill me.

motion, kost, vanor

Veckan har bara sprungit förbi, det är fan helg igen?!
Energin är på topp numera, det är långa jobbdagar men trots det så längtar jag ner till gymmet så fort jag är ledig. Jag lämnar gymmet dygnsur och nästintill kräkfärdig, några timmar senare vill jag ner där igen haha. Min kost är dessutom otroligt skärpt, måltiderna innehåller väldigt mycket protein. Bakat bröd är helt uteslutet. Så nu hoppas jag innerligt på resultat (syftar på muscles.) Såhär tillbringar jag min fredagkväll!

work out

Jag blev inringd tidigt imorse och jobbade fram till två, det blev ett kort pass med andra ord. Stack direkt ner till gymmet för att svettas lite vilket resulterade en timme på löpbandet. Väl hemkommen slängde jag mig framför tvn (där vi just nu har massa kanaler, weey) och en timme senare blev jag pushad till ett Zumba-pass. Nu är jag hemma igen, ska ta en dusch och sen slänga mig i soffan igen. Den har jag velat lega i en liten stund hela dagen!

Leave the world behind'

Gårkvällen var riktigt trevlig, tog tåget in till Malmö med mina "extra"syskon. Vi beställde vin & öl och tog upp allt vi missat på sistonde. Kom hem sent inatt och idag har kroppen varit mör. Passar på att ta det lugnt då det blir jobb imorgon.
Förresten, vi beställde ju resa i torsdags. Den 26 April far vi ner till Kreta (Chania) i en vecka och mår alldeles underbart!

Glad Påsk!

Ikväll har vi suttit och bokat resa, om tre ynka veckor lyfter vårt flyg till Kreta! Helt sjukt :) Mitt enda tjejsällskap åkte precis hem och jag tänkte krypa ner under täcket, det finns chans till att jobbet ringer mig imorgonbitti. Glad Påsk på er förresten!

En helt vanlig vardagskväll.

Mannen kollar fotboll så jag passar på att mata Grey's Anatomy, började från säsong 1 förra månaden och har lyckats ta mig fram till säsong 5. Vardagsmys! Har gjort om två par stolar, en av dom var datorstolen. Var nere på syhörnan och införskaffade lite tyger som jag klätt om sitsarna på. Längtar tills kroppen är helt återställd från förkylningen så jag kan få slita ordentligt nere på gymmet, som jag saknat det! Går på Mivi Total-kuren nu så att jag ska få lite energi på köpet, det kan verkligen behövas. Nej nu ska jag slänga mig i soffan!

RSS 2.0