.

Det står tomt här och det är meningen just nu. Jag funderar på att släppa taget och det känns skönt, men vi får se!
I'll be in touch 

for the birthday girl

Idag har Sara firats med tårta och presenter då hon hade sin födelsedag igår. Jag är så galet trött idag, gårkvällen/natten bjöds det nämligen på andra festligheter som har satt sina spår kan man säga. Ikväll ska vi dessutom på bio och se Taken 2, så blir mannen nöjd haha. Filmen är klar ca 24.00 i Hässleholm... Skulle verkligen vilja sova hela dagen imorgon, dock ska man jobba 7-13.30, 16-21.45 åååååh! (intalar mig själv att jag får tänka på pengarna.)
 

baka baka liten kaka

Det blev både äppelkaka och makroner (har velat testa att baka sådana jätte länge..) Gjorde dom dock alldeles för stora men smaken är ju densamma hehe, smakar lite grann som biskvier tycker jag. Men då vet jag det till nästa gång att jag ska göra mindre klickar. Tänkte först baka kanelbullar då det är kanelbullensdag imorgon, men detta var roligare. Nej minsann nu ska jag ut och träna mina muskler sen är det äntligen dags för en timmes spinning!
 

Nu ska det bakas


Råd från Hjärtat

Vart en sväng inom Nova på min lediga förmiddag. Gick loss inne på Bokhandeln, stod säkert i en timme & letade efter böcker, haha. Har gått & blivit boknörd de senaste året som gått & bokhyllan här hemma får mindre & mindre plats. Men nu ska det läsas, tänkte börja med Dalai Lama! (Kakboken ska upp på köksväggen med lite andra kokböcker hade jag tänkt.) 
 

första dagen i oktober är äntligen här

...du är så varmt välkommen!

RSS 2.0