Ett gott nytt år till er alla

Ville bara hinna önska er alla ett gott nytt år, snart kommer mamsen och skjutsar ner mig och emelie till kreta (restaurangen hehe.) Har absolut ingen aning om hur kvällen kommer sluta!

mellandagarsmiddagsdax

Idag har bemanningen haft mellandagsmiddag nere på lucky, vi samlades ett gäng tjejer kring bordet och fnissade som aldrig förr. Det ploppade upp gamla minnen och annat jobbmässigt. Jag åt mig mätt på rostbiff, köttbullar och potatis även om det var ett väldigt stort julbord. Sedan åkte jag ner till Ica och hämtade ut dessa godingar, väskan kostade mig ca 90kr och tröjan ca 60. Prisvärt helt klart!
Nu ligger mannen och jag i soffan och försöker kränga candy, blir film strax. Man får "vila ut" då det är nyårsafton imorgon, det har ni väl inte missat? he he. Problemet är bara att emme och jag har köpt likadana klänningar! Smått ångest.


us against the world

Två år utav kärlek, ner och uppgångar,  många skratt och tårar. Du förgyller min vardag och hela mitt liv. Jag älskar dig min andra halva 

Bilder från gårkvällen, jag låter dom tala helt enkelt.


det vankas jul

God morgon och framför allt god jul på er! Jag ska snart fara hem till höstgatan för julfirande med familjen, kanske är det sista året alla är samlade hemma hos moren. Who knows? Iallafall så har jag redan öppnat klappar från både mannen och svärföräldrarna. Är störtnöjd hitills och undrar om det kan bli bättre än såhär. Jag har fått ett par hörlurar av m och givetvis var de rosa, vad annars haha? Sedan är ipoden från mickes föräldrar, också rosa. Min gamla drunkna ju tyvärr av en översvämning i väskan.. Dessutom fick jag också handleds/fotledsvikter till när jag tränar och en chokladfontän!! den kommer att användas flitigt till att doppa frukt i mörk choklad mmmm!

Idag har jag äntligen..

..fixat mina naglar, hos Ann på in2shape. Blev otroligt nöjd och jag vet att det var en utmaning för henne att göra något med mina sönderbitna stumpar. Så nu ska jag ha denna påbyggningen i tre veckor (tills mina riktiga naglar vuxit ut en bit) sen så ska de fixas till ordentligt. Var så jävla trött på allt bitande och nu är det äntligen över (biter aldrig på lösnaglar nämligen) åh så skönt! Nej nu ska jag hoppa i säng, jobbat som en jävel idag haha.

jul jul, ge mig mera jul

Igårkväll så öppnades de allra första klapparna ute i Skärtorp. Jag och micke fick lite nödvändigheter till huset, bland annat ett underbart kakfat och koppar i samma serie. Får ta och visa er senare.
Annars så är det bara dagpass denna veckan, jobbar dessutom bara måndag - fredag på dt, härligt right? Sen är det dags för julafton, jul-jägers, 2års firande och sen nyårsafton! Åh så kan det inte alltid vara så här? Bjuder på lite bilder från igår, toppen köpte jag i lördags, på lindex.

Don't explain. Your friends do not need it, and your enemies will not believe you

Gårkvällen var rörig även om det fanns ett par ljusa stunder. Haha, nej men det var bra sällskap och även om vi kom till utestället när det stängde så var kvällen helt okej. Man får väl ladda upp inför nästa helg istället!
Idag ska jag införskaffa de absolut sista klapparna, jag firar ju jul redan imorgon. Får bli en bild när jag är sådär lagom fräsch dagen efter!

hotter than fire

Jag har en ledig helg framför mig, åh vad lovely! Jag ska ta mig ner till gymmet om en liten stund och löpa, innan stargate hinner börja (jäkla dåligt program det där.) Ikväll ska jag skriva ut min intresseanmälan till rehab och jag har precis skickat iväg en på ett annat håll. Snart börjar jag på ytterliggare ett nytt ställe (utanför bemanningen då) vilket jag är otroligt spänd inför. Det är inom psyk, mer säger jag inte. Jag har fått en present från Höörs kommun och ja jag jobbar på favoritstället ikväll också. Galet bra! See ya

work it

Ska ner till gymmet nu, börjar inte förrens vid 17 idag (jobbade dubbelskift igår så blir ett lugnare pass idag, som tur är.) Det är bra på tvn så blir nog en timme på löpbandet, hade jag tänkt mig iallafall. Hey ho!

when it rain for several days

Jag kom hem kl10 efter morgonarbetet, la mig i sängen och tittade på en film. Somnade och vaknade nu efter kl3, trött eller vad? Nu väntar jag bara in tiden då jag ska bege mig mot jobb om en timme igen för kvällsjobbet!


lördagsmys

Julskum, marängschwiss och hello Kitty-läsk, så ser min lördagskväll ut! Är trött efter att ha jobbat hela dagen och kan inte mycket mer att gilla läget med en tidig sängång då jag ska va på kontoret prick 07.00 imorgon. Dock jobbar jag bara 8h imorgon så det är ju jäkligt skönt.
Nu myser jag till det lite extra med en hyrfilm på nätet, mår faktiskt redan illa av min glass/chokladsås/banan/maräng/grädds-blandning haha. Det var så länge sen jag åt det så tänkte ta igen lite, men vetefan alltså. Äsch ska ändå ner till gymmet imorgon och förbränna fläsk. Hello Kitty-läsken är iallafall gudomligt god!

turning page

Passen börjar trilla in i en väldans fart igen, känns otroligt skönt att få gå tillbaka till veckor fullspäckade med jobb. Veckan är redan full (räknat med heltid då) men jag försöker fylla in en dag till så att jag kan ta igen timmar som jag gått miste om. Nästa vecka är smockad!
Allting börjar kännas lättare, julen den närmar sig och snön har redan tittat fram lite smått några gånger. Nästan alla klappar är klara (väntar på två stycken som kommer med posten också) och det är skönt att slippa julstressen. Jag är ledig både på julafton, vår 2års dag och nyårsafton.

RSS 2.0