Land of hope and dreams

Jag var och shoppande lite nytt/lite färg inför våren. Hade samlat ihop alla mina presentkort så alltesammans blev som en massa presenter till mig. Det absolut första som stod på listan var nya runningshoes, hittade ett par Nike Flex som ska vara otroligt bra för fötterna (har suktat efter märket ett bra tag.) Dessutom var de lila och fina och låg på rea. Stadium fyllde dessutom år så fick ytterliggare 25% rabatt. Hur awesome? Sen fyllde jag på mitt lager med soc:s egna träningströjor (har en i varje färg ) Så fort förkylningen har tagit sitt pick & pack så är det gymmet som gäller!
Köpte en massa body lotions/duschcremer för en ynka guldpeng styck..
..naturligtvis en massa spets!
..och lite annan smått & gott!

change the record

Precis sålt av två tischor och ett par högklackade skor och nu åker snart mina fjäderextensions också. Skönt att få tömt på "lagret" av grejor som jag bara har liggandes. Har haft sjukstuga här hemma idag, kunde knappt prata imorse heller så det fanns ingen chans för mig att jobba (vill ju inte heller gå runt och smittas.) Blev lite rastlös av att bara vila så jag sydde upp lite byxor emellanåt, men annars har jag bara degat hela förmiddagen. I eftermiddags postade jag paket, lagade middag och bakade musliebars.  Förresten, GE MIG

this is the part of me

Äter lunch, väntar på tiden samt planerar morgondagen. Har gått och dragit på mig en förkylning så att jag låter som en kråka när jag pratar, får packa ner några näsdukar till jobbet ikväll. Imorgon ska jag luncha med mamsen och sedan återställa de naglar som jag brutit. Det känns ju lite konstigt med de vanliga naglarna jämfört med de långa, det är en viss skillnad kan man säga. Nej nu ska jag hoppa in i bilen och susa ner till jobbet.

fredag

Ska ner och handla mat till morgondagen med töserna, ska hämta upp jasmine nu.. Här kommer en ite bättre bild på håret!

spread a little light *

Idag har jag spenderat nästan tre hela timmar hos frissan. Nu är håret sommarljust igen, kunde man inte tro i början av veckan minsann. Har ju haft så otroligt mörkt hår det senaste så detta kändes lite som en chock faktiskt. Naglarna är också fixade och man kan väl säga att jag är redo för partajet i helgen. Skönt!
Imorgon blir det heldag av jobb och som jag längtar efter helgen, min ledighet 


we are only young

Imorgon har jag min lediga dag denna veckan, tänkte ta mig en tur till nova och strosa omkring. Har rätt så maffiga belopp på mina presentkort som bara ligger och väntar på att spenderas, dock hade jag inte tänkt storhandla. Jag ska även måla bordet som älsklingen snickrat ihop till mig (där jag ska ha mitt smink m.m) samt leta upp en spegel och något att slå ner ändan på. Kommer bli otroligt fint när allt är klart och då ska ni också få se resultatet.
Denna veckan har vi planerat färdigt vår fest som ska äga rum nästa helg, jag har fixat delegeringen, bokat tid till att fixa både händer & hår (längtar så in i.) Nu ska jag iallafall hoppa i säng, vi hörs imorgon om jag får med mig något fint hem.

- en personlig guide till ett snyggare yttre -

Handen över hjärtat, jag har införskaffat mig skönhetsbibeln. Det är länge jag har gått förbi boken ouppmärksam men idag kändes det rätt att slå till. Där finns allt mellan topp till tå verkligen och jag som tycker ha mig koll på det mesta fick mig redan efter en snabbläsning flertals med tips och knep. Redan min favorit på bokhyllan ♥ åh!

Fyra limpor senare..

Idag har jag minsann bakat bröd, både havre- samt dinkelbröd (två st vardera.) Tänkte att det var på tiden att komma igång med det för de blir ju så attans gott, hemmabakat slår alla möjliga sorters köpebröd i hästlängder ju. Vi äter egentligen inte så mycket bröd (särskilt inte jag) så får ta och frysa in dom så länge.
Nu tänkte jag slänga mig på sängen, slå på tvn och halvsova till något. Sen blir det morötter, dippa och söndagsmys!

Ja nu jäklar!


never run faster than your guardian angel

Här sitter jag dagen efter den stora dagen, precis fått i mig lite frukost. Hade gäster från tidiga eftermiddagen till sena kvällen igår så det blev minsann inget datasittande för mig. Vi fick köra firandet i två omgångar så man kan säga att jag är trött på tårta. Bakade två stora prinsesstårtor och resterna skickade jag med gästerna hem.
Idag ska jag bara jobba till kl: 13 vilket innebär att jag står i köket och lagar mat mellan 10-13, skönt med lite omväxling faktiskt. Nej vet ni vad, nu ska jag göra mig redo för jobb. Här kommer lite bilder från gårdagen.


RSS 2.0