-

3 år utav kärlek och lycka. Idag är det bara vår dag. Jag älskar dig.

70% diet

My week so far. Kämpar fortfarande med träning/rätt kost, jisses vad svårt det är att motså frestelser. Firade "jul" i söndags så då åt jag tills jag fick magknip haha. Känner att en förkylning kommer krypandes och gör allt i min makt för att den ska dö innan dess, så imorse blev det honungstee! Nej nu ska jag ta och packa gymväskan och fara ner för ett lugnt men långt pass och därefter blir det jobb hela dagen lång, yippy!
 
 
           

no regrets

Förmiddagen har tillbringats på jobbet och nu om någon ynka timme far jag iväg till Christiana i Danmark. Det är julmarknad där och det ska bli himla mysigt att strosa runder och kolla på olika hantverk och annat roligt.
 

healthy lifestyle

Hej på er! Jag sitter inomhus med vantar och dubbla plagg på kroppen. Trots att vi har fått igång värmen i huset nu så fryser jag fortfarande!! Det var verkligen iskallt inatt, vaknade av att jag frös och drog tjocka filtar över täcket. Sen när M skulle till jobbet var det 15 grader, brrrr. Så nu flyr jag fältet (åker hem till mamsen haha) för min kropp klarar inte mer. Inte nog på klagandet så kan jag knappt gå heller, gjorde ett kräkfärdigt benpass i tisdags och ett svettigt spinningpass igårkväll. Att sätta sig på toaletten, resa sig från en stol, kliva ur sängen eller att böja mig ner känns för jävligt. Innan kvällens jobb så är det armar som gäller idag på gymmet, wish me luck!
 

Det är de små sakerna som gör livet

Vad älskar du?

Jag älskar att vakna helt utvilad, att läsa massvis med böcker, samla inspiration, att få sitta för mig själv och lyssna på musik. Jag älskar att träffa människor med livsglädje, dricka Tee, måla naglarna, att ligga på stranden och låta solens strålar värma min kropp, ha oplanerade dagar, baka kakor, ta vackra foton, måla mig runt ögonen, titta på himlen en stjärnklar natt, lyssna på historier, ge kärlek och omtanke till människor i min närhet, promenera i skogen, färga håret spontant i någon fin färg, duscha i skålhett vatten, rensa mina tankar, ge gåvor samt ge det där lilla extra till någon då och då. Jag älskar blommor i alla olika färger och former, gryningen samt solnedgången, bädda ner sig efter en lång samt händelserik dag, doften av nytvättade lakan, gå barfota i gräset, mjuka plädar, få beröm för mödan man gjort,att få upptäcka nya platser, nya äventyr, bära vackra assesoarer, måla, besöka människor och få se hur de bor, se höstlöven falla till marken och även så se vårblommorna leta sig upp ur jorden, se årets första snö falla, se meningsfulla filmer, ställa upp för behövande, leta antika möbler, umgås med fina människor, meditera, vara ute i naturen, att vara frisk, fjädrar, tända doftljus, att känna svetten rinna efter ett tufft träningspass, drömma och fantisera, kramas samt sova bredvid den man innerligt älskar. Men framför allt så älskar jag livet och allt som hör till det.


det är väl dags

Bjussar på lite bilder från veckan som gått! Snön har fallit och lagt sig kan man ju säga, julklappshandlingen gick åt helvete och jag ska göra ett nytt försök på måndag. Men annars är allt precis som vanligt, skönt det.
 

RSS 2.0