tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Det blev marsipan igår trots allt haha, men den blev väl tjusig? Annars var kvällen lyckad & de sista  gick hem 21.40.
Idag har jag spenderat mitt första pass på det nya stället, en rätt så lugn kväll blev resultatet. Jag kommer befinna mig där dagtid imorgon, på fredag & lördag. Så det ser jag fram emot. Nej nu ska jag krypa ner i säng, ska upp tidigt imorgon.


flightless bird, amercian mouth

Är lite smått stressad just nu, blev lite ändra planer angående tårtan. Ja sådär i sista sekund så ångrade jag mig och ville ha jordgubbar på toppen istället, så nu får jag köra ner och köpa jordgubbar.
Pappsen dyker upp vid 5tiden och mamma senare vid 6 + mickes föräldrar såklart. Tills dess ska jag ha svängt nerom och inhandlat en hel del jordgubbar, gjort klart tårtan, gjort & lagt glasyr på muffinsen, dessutom måste jag rensa och städa huset nu när vi får finbesök. Jag måste ju hinna "piffa upp mig" också, dessutom måste jag maila solbacken i lund! Åjo det hinner jag :)



tänkte att jag kanske kunde höra av mig till er?

Jag tror att jag är inne i en twilight-period haha, jag såg alla tre första filmerna på en dag för en vecka sen. Imorse såg jag första filmen ytterliggare en gång, tror att jag underskattat filmerna rejält. Visst är de bra, men jag tror att det är för all hysteri kring det hela som jag helt enkelt bara ignorerat filmerna. Nu vill jag se den nyaste, nuuuuunu. Haha, jag får nog ta och skärpa mig en aning känns det som.

Mannen fyller år idag och jag har redan sjungit för honom. Jag gick upp kvart över 6, kokade varm choklad, gjorde frukost till honom och väckte honom så att han kunde öppna paket. Sen kröp jag ner i sängen igen, för jag är ledig idag? haha, men det var det helt klart värt. Nu ska jag åka och inhandla lite nödvändigheter inför dagen. Ska nämligen baka tårta och annat gott, för ikväll ska han firas!


på väg utåt

Fredagkväll och det är party på gång, med tjejerna och några andra gamla vänner. Ska bli kul att få träffa girlsen igen, det är långt mellan varven faktiskt. Vi ska ut i malmö och kommer säkert få en galet bra kväll, vilket jag önskar er med.

where have you been

Idag har jag tränat nere på gymmet, tvättat, diskat, handlat lite grann, bokat tid för en ny arb. intervju (faktiskt i lund) och sist men inte minst bakat Cake pops! Dom kunde dock blivit så mycket finare om jag hade fått rätt på chokladen från början, jaja de smakar likadant för det.
Just nu sitter jag och kikar på nyårsklänningar, halsband, skor och ja hela köret. Jag ska jobba tre timmar på nyårsmorgonen och fem timmar på kvällen efter men sen är jag helt ledig. Är riktigt sugen på en långklänningen men de korta är betydligt praktiskare om man ska någonstans, right? äsch får se hur det blir.



Either we control our actions, or our actions will control us

Vilket grått och trist väder vi har ute, inte konstigt att vissa blir deprimerade på höstkanten. Det blir aldrig jag däremot, jag tycker att det är jätte mysigt och plockar alltid fram vinterkläderna alldeles för tidigt. Är lika dant varje år, haha.

Idag har jag bara hunnit med gymmet och en kycklingsallad, det blev 50min cross och 20min styrka (armar, ben och mage.) Är inne i ytterliggare en träningsperiod och gymmet är nästan en självklarhet varje dag. Jag har börjat föra en matdagbok (jag vet, låter jätte tramsigt) men jag vill ha mer koll på vad jag stoppar i mig och hur mycket som jag gör av med eller "lägger på" varje dag nu en tid framöver. Det är också ett jävligt bra sätt att skippa småätandet och verkligen ta sig tid till laga riktiga måltider. Usch vad duktig jag känner mig nu när jag skriver detta, får lägga mig med en fet choklad och kolla twilight nu kanske? haha. Fast då måste jag ju skriva in den i boken också, men det är de kanske värt?

lite från shoppingrundan igår, det mesta kan jag ju inte lägga upp..

If everybody loves you, something is wrong. You can't please everybody

Jag fick en ny tid till tandläkaren för att reparera en gammal lagning, åh som jag längtar! Ioförsig så är det bra att få det gjort nu, helt gratis. Jag ska hålla koll på mitt tandgnisslande och släppa all stress enligt henne då, sist men inte minst - använda tandtråd. Haha hon har nog sagt det till mig så länge jag gått där. Efter besöket hos tandhuset så körde jag till Nova, inhandlade lite julklappar och lite annat smått & gott (hemligt med andra ord.)
Nu väntar det god mat hos svärföräldrarna.

morgon

Godmorgon! Nu ska jag alldeles strax ta mig ner till gymmet och sen väntar en tandläkartid.. Visste ni föresten att Cubus, G-star raw och BEN & JERRY'S har öppnat på nova lund? Det måste man ju spana in. Dessutom får man 40% rabatt på (tror det är ett klädesplagg?) kläder när man handlar.




The pain of yesterday is the strength of today

Har fått en hel del fixat under dagen och nu väntar ett tre timmars långt möte med bemanningen, YEY! Äsch, överlever säkert. Bokat tid hos tandläkaren bl.a, nästa år så kostar ju skiten. Så alla 92:or, boka tid för undersökning och få allt gjort som ska innan årets slut. Annars kan det bli dyrt för plånkan. Nej nu måste jag köra.


New in..

Ah just det ja, två par converse står nu staplade på mitt skoställ. Ett par oxblodsfärgade (som jag suktat efter sjukt länge) och ett par marin/mörkblåa. Tackar svärmoren för dessa underbara! Nu: gymmet.


fredag hela veckan

Hoppas ni inte missa den 11/11-11 kl11.11 (inte för att låta tjatig nu.) Har själv haft en riktigt skön fredag, har strosat omkring här hemma och tagit det lugnt. Hann träna en stund och fick hämtat ut min nya lur. Jag har ju tagit isönder min gamla rosa, är ni förvånade? Så nu har jag förbjudit mig själv till att ha touchtelefoner på ett tag då jag sabbat allt för många. Men hey, det får gå ändå! Jag har jobbhelg och arbetar dubbelpass båda dagarna så nu ligger jag nerbäddad framför idol och samlar krafter. Glöm nu inte fars dag på söndag!


pics

WEDNESDAY

Aa just det ja, rundan idag gick bra. Dock lite segare i kroppen än vanligt då det bara var två dagar sen sist den sprangs. Nu ska jag sätta igång någon rolig serie och kränga min sallad. Adios!


traintone

Det är dags för långa rundan igen, idag blir det 8,8km.

min ljusaste röst

Hej å hå, precis kommen ur duschen efter en låååång löparrunda. Skönt som fasiken men faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Får se hur benen är imorgon. Gårkvällen var jäkligt kul även om det inte blev som planerat. Arvingarna spelade på Björket men eftersom vi plankade in blev vi också utslängda, nästan samma sak vid Harrys. Det blev alltså ingen discodans eller barhäng men sällskapet höjde stämningen trots "incidenterna".
Idag har jag och moderlilla varit i Tyringe och shoppat loss på deras förmedlingscentral, där finns det verkligen allt (dessutom skit billigt också.) Fick pröjsa en femhundring för alltesammans här under.

Uppifrån fr. vänster: big pack popcorn, godispåse, ljushållare, bearnaisesås, färdigrätter kyckling, en Pina Colada- och en annanas blanddryck, en gammal mjölkflaska,
ananasringar i burk, julstjärna, schampo och balsam för färgat hår, kakfat, jeansskjorta, kajalpenna brun, ett par svarta leggings, gråa knästrumpor och sist men inte minst två paket pennepasta.

Drinkmixen och dunkarna med schampo samt balsam (lär räcka lääänge.)

Jeansskjortan, kajalpenna, leggings samt knästrumpor.

spontant ska det va

Nu dyker det snart upp lite folk hit och så dricker vi till det. Sen får vi se vart natten den för oss. Ha en superbra lördagkväll allihopa :) hahah åh så fula bilder btw, camen på datorn är den sämsta.


it's what you want

Jag har lugnat mig lite grann sedan den tråkiga händelsen, var på en liten shoppingrunda idag och det piggar ju alltid upp en! Köpte mig ett par löparskor, underställ samt en vindjacka. Så nu kan jag ut och springa skiten ur kroppen utan några som helst undanflykter. Har länge planerat att ta mig an min åtta kilometersrunda och det ska fan bli av imorgon. Skorna gick bara på tre ynka hundralappar, dessutom var dom sjukt sköna!


när det inte går som man planerar

Igår hade jag en flaska vatten i väskan när jag skulle till jobbet. När jag väl satte ner väskan på bordet så märkte jag hur våt den var, exakt allting var dränkt i vatten. Så hejdå kära mobil och hejdå ipod... Blir så jävla arg på mig själv och detta är nog den fjärde mobilen jag sabbar på mindre än tre år. Träningen suger utan min ipod dessutom, men ska fan ut idag ändå. Alla nummer är tydligen borta också, men great! Så om ni skickar och jag inte vet vem ni är, bli inte ledsna.

nej jag är inte glad, valde bara en random bild tagen i min kära bil

when it feels like christmas eve

Längtan till julen är redan igång och det var många år sen som jag längtade så här mycket faktiskt. Att få köpa gran och pynta för första gången i vårt nya och gemensamma hem, åh så underbart! Sen ska jag hitta de perfekta klapparna med otroligt mycket tanke bakom har jag bestämt mig för, får bli till att börja tidigt i år. Nej slutpladdrat nu fortsätter bonde söker fru (åh jag vet, men jag kan inte hjälpa det..)


pics

international love

Damn vad trött jag är! Jag skulle kunna lägga mig i sängen och somna bums. Har jobbat sedan klockan nio imorse och innan dess tog jag mitt ett gympass. Det sjuka är hur snabbt allt bara rusar förbi, man hinner inte med allt som man vill göra. Nu ska jag betala någon räkning sen lägger jag mig och halvsover framför tvn, I think.

Ååh allt fint som kommit på posten; hm, nelly, hm, forever 21, Sisters point, nelly. Skor från Kina

RSS 2.0