RIO COLADA

Gott folk, idag är det min lediga dag och jag har bara hunnit gymma samt strykt gardiner. Jag köpte hem panelgardiner till bland annat vardagsrummet och sovrummet så de håller på sys upp och fixas till just nu. Denna veckan jobbar jag bara dag, hur underbart är inte det? Så på fredag luktar det fest! Kan ni tänka er, jag har inte festat sedan veckan efter studenten? Ja vilken jobbig sommar jag haft, hehe.
I lördags var jag på bio med michan och emelie, följde mest med för att vara lite social (för er som spricker av nyfikenhet såg vi Harry P 3D.) Den var bra då jag faktiskt inte hade några som helst förväntningar.

'My look' i lördags, hade på mig ett linne som jag sytt om från en enorm t-shirt från new yorker.

Lite gåvor från modern som precis kommit hem från Bulgarien, inte helt fel till helgen!

a trip to ikea

Vi var ju som sagt på IKEA igår och fick med oss en hel del grejor, bland annat lampor, köksredskap, en stor tavla, blommor, sängbord m.m. Sen traskade vi in på både Rusta och Harald Nyborg och fann ännu mer grejor, som om ikea inte räckte.. Så nu efter två dagars ledighet och ett avslutat pass för dagen är jag ledig imorgon med, lyxliv. Någon som känner för ett glas vin eller två ikväll? Det är bara till att knacka på!



Med blommor och choklad..

..firar vi hans dag! Igår firade jag och micke mattias som fyller hela 17 år idag, många gratulationer till honom! Firandet skedde igår då jag naturligtvis jobbar kväll idag, yey! Men jag ska ner och springa arshlet av mig på gymmet nu, sen är det jobb som gäller. Ha en bra fredagkväll allesammans!




glitter in the air

Jag lever och jag mår bra, det är bara väldigt mycket nu i början bara. Jobbet tar upp det mesta av min vakna tid men imorgon är jag faktiskt ledig, ja fy fan vad skönt! Men jag ska inte dra ut på tiden, ska ner till gymmet nu och sen börjar jag kl2 och jobbar till 22 ikväll. Då hörs vi kanske av imorgon istället? Ja vi får se!

en bild från elins student

så länge

Vi har precis flyttat in och det är lite rörigt nu i början. Bredband är något som inte ännu har fixats så jag hör av mig när jag kan helt enkelt. Håll ut!

your gonna like my style

Packningen är alldeles strax klar, dock fick jag sy-abstienens mitt i! Så jag tog mig en t-shirt som jag raffat åt mig för 30kr och sydde om den till ett sött linne med spets och små knappar. Visst blev det checkt? Jag ska ha det på mig idag tänkte jag! Har massor av kläder som jag tänker lämna kvar hemma som ska sys om eller fixas till.


jag gråter bara i regnet

Min förmiddag/middag har gått helt åt till packning inför flytten. Jag har sex stycken färdigpackade flyttkartonger och fyra av dem består endast av kläder (ändån så hänger det fortfarande kvar plagg i garderoben..) Tvättmaskinen går på högvarv och jag rusar omkring som en galning överallt, haha. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, posta lite brev för sen är det dags för jobb kl2. Hej på er!





im moving on

Tisdagförmiddag klockan är 9.23 och här sitter jag, jag har iaf bestämmt mig för att springa på löpbandet nere på gymmet senast kl 10! Min garderob består för tillfället av flyttlådor och sakta men säkert dimper det ner fler och fler av mina grejer i de där bruna lådorna. Om två små dagar flyttar jag, för första gången i mitt liv hemifrån. Jag lämnar ett rum som jag bott och växt upp i. Här har jag skrattat, gråtit och levt i 17 hela år och nu lämnar jag det bakom mig, det är förfluten tid.
Men samtidigt tar jag ett stort steg framåt i livet, jag flyttar tillsammans med kärleken in i vårt gemensamma hus. Hur otroligt är inte det? Det ska bli så j*kla amazing!

destination sky

Mannen ligger sjuk hemma hos honom och jag är hemma och packar lite grann. Tog mig först en runda på citygross för lite inhandlande. Köpte allting på bilden nedan (4 djupa skålar, en pumptvål, två ljushinkar, ett stekjärn, en kökshandduk, en skärbräda, en diskborste, 4 disktrasor, två kapsylöppnare, två flaskpipar, ett doftspray och en musmatta) för mindre än två hundralappar. Nej åter tillbaka till städning/packning!


igårkväll

Jag var ju som sagt hos elin igår, hon var förberedd på vårt besök iaf. Bilderna får stå för kvällen. Snart jobbdags!
f

RSS 2.0