Det blev en ledig dag

Har varit och köpt färg till sovrummet som så snart som möjligt ska målas om. Sen ska några tavlor upp, nya svängbord in, nya gardiner fixas och TVn ska flyttas in sen är det också klart! Nu ska jag fika lite, läsa igenom nya solo och sen ska jag ut i gymmet för att köra mage och ben.


Kurstillfälle 2

Har tillbringat hela eftermiddagen/kvällen ute i Skärtorp. Fått lite massage (aj) och ordnat till ryggen lite, sen har det varit kurs resten av kvällen :)


jag har förlorat en tävling, men vunnit ett vad

 

Igårkväll var amazing, Melissa som alltid levererar och ja gud vad mycket folk där var! Hela torget var fullt med folk. Jag ska kolla igenom bunten av bilder som jag tog igår och sedan slänga upp ett par, det kommer senare i eftermiddag hade jag tänkt. Nu ska jag ner till ica för att hämta ut en hel bunte med paket, yeeey. I'll show you later guys!
 

gotta love the autumn*

Må säga att jag härmed har utfört mitt absolut svettigaste spinningpass, grymt pass ikväll! Svetten droppade tom från nästippen, haha. Annars har dagen varit sjukligt lugn och jag har haft hela eftermiddagen/kvällen fri. Nu jag har samlat på mig en stor längtan efter hösten hörrni! Jag vet, sommaren är helt fantastisk men jag måste säga att hösten är bäst. Jag älskar allt som har med den att göra, modet (som alltid levererar) naturen (som blir helt underbar) och jag mår alltid som bäst på hösten. Blir aldrig deppig för mörkret som faller tidigare utan älskar att sitta inne under filten och att bara få mysa framför en film. Allting återgår till den normala vardagen efter sommarsemestrar m.m och jag är ju som sagt en rutin-människa! Åååå, låt den komma redan nuuu! Här har jag samlat ihop lite "höst-mys-insperations-bilder" till er (kläderna kommer ifrån nelly) Njuuut 

new in

Det blev en fartfylld kväll igår. Rebecca&Fiona är ju asballa tjejer och musiken är grym, såg dock inte så himla mycket av deras framträdande. Vi rycktes med till låtarna och tänkte att vi (var nog mest min idé) skulle framåt och hoppa i takt med resten av publiken. Det hela resulterade med armbågar i ansiktet och öl i håret och jag insåg då att man kunde dansa till musiken även där bak. När de hade spelat klart gick vi in på klubb och dansade hela natten lång och tog sedan tåget hemåt på morgonkvisten. Riktigt bra kväll! Ville också visa er mina nya älsklingar! Guldglittriga klackar 
 

Going out 2night

Nu är vi redo! Sällskapet (dom flesta) har anlänt och jag har precis korkat upp vinflaskan.

Ikväll väntar Malmö och Rebecca&Fiona! Cheers :*


Tuffa tider

Sitter hemma i soffan och pillar i mig lite mat. Idag har jag också hunnit med två olika arbetsplatser på ett pass, fick även åka ner till vårdcentralen en sväng! Det absolut bästa man kan göra när man har det stressigt på jobbet är att motionera, det kan till om med hindra utbrändhet faktiskt! Så när maten smält ska jag ner om gymmet och försöka mig på milen!


Dinosaurier

Imorse räddade väckarklockan mig från att bli uppäten av en dinosaurie. Det har ju länge varit sagt att drömmar har en betydelse så man kan ju undra vad denna försökte säga mig..hm. Annars så har det varit en rörig dag, jag har jobbat på två arbetsplatser under samma pass. Det låter spännande va? Jag kan säga som så att det var det inte, det rörde bara till det. Men kvällen blev lugn som tur var, den har spenderats med familjen :)


Rastar

Sitter ute på balkongen och tar en liten paus från jobbet. Kvällen som börjat hektiskt håller nu på att lugna ner sig. Hjärnan känner sig måttligt belastad trots en lång dag, däremot så känner sig benen jäkligt rastlösa. Får bli en rejäl löparrunda efter jobbet imorgon :)


Ikväll blir det thai

Fick bli en kryddig nudelrätt med kyckling, cashew och paprika. Jag kan om jag vill! Har spenderat dagen till att rensa ur min garderob, ett 40-tal plagg ska ut på tradera har jag tänkt, gamla som nya. Jag säger till när det är dags! Ikväll ska jag iallafall lägga benen på soffan då jag endast har en timmes ledighet mellan 8.00-22.00 imorgon, kul dag va? Nej nu får jag äta innan maten blir kall.


dom som bländats av ljuset

Spinningpasset ikväll var riktigt intensivt och redan efter tio minuter kändes det som om benen skulle domna, så inatt kommer jag sova gott. Imorgon så ska jag vara ledig så att jag kan få andas lite emellan varven. Det är ju så nödvändigt! Påtal om det så var kursen igår otroligt givande, tror detta kommer bli toppenbra för mig och min personliga utveckling i livet. Allting handlar ju om ens egen inställning till allting, tankekraften är ju så otroligt stark, man tänker inte på det. Längtar så in i bombens till nästa kurstillfälle. 
Iallafall så har jag äntligen beställt mig en Iphone 4, åååh så bra det känns! Kommer hem till mig inom några dagar!!

Kursstart

Hej på er! Nu är det äntligen dags för mig att gå på första träffen på kursen "släpp loss din inre livskonstnär". Är sjukt spänd på vad som väntar! Blir säkert jättebra. Vi hörs senare.

en vecka av händelser

Veckan som gick var väldigt händelserik och jag hade mig en tre dagars mini semester. Vi åkte till Ikea, köpte hem lite träningsmaskiner till gymmet, var ute på sjön, vi åt på restaurang och avslutade den kvällen med massa vin och shots. Sista dagen tog jag det så lugnt att man hade kunnat tro att jag var 80 bast (men ack så behövligt.) Veckan som gick har också varit en otroligt bra träningsvecka som nu också ska avslutas med en timmes spinning och en timmes power walk. 
 
Veckan som gått:
sön: 10km löpning
mån: vila
tis: 60 min cross
ons: spinning 50 min
tors: 3km löpning, 30 min styrka (armar och ben)
fre: 60 min PW
lör: vila
sön: 50 min spinning, 60 min PW
 
mamma kom hem till Sverige igen med lite goda dofter

RSS 2.0