blinded by the dark

Idag sätter studentveckan igång, dagen ska ägnas åt klassen där vi först ska glo igenom en massa bilder från tiden som varit, sen ska vi ner och äta på grappa. Efter det  tar vi några drinkar och sen bär det av ut i Eslöv eller hur det blir, vem vet. Det enda jag vet är att det blir inte mer uppdatering idag. vi hörs kanske av imorgon!


the love of my life

Ville mest bara säga att jag älskar dig så sjukligt mycket min finaste man, kanske snart kan kalla dig för sambo istället.
Puss på dig mitt hjärta!

just follow your heart and be true to yourself

Bilden är mest till för att ni ska få se hårfärgen efter gårdagens bravader, aa lite ljusare blev det allt. Nu är det dags för skolan och i eftermiddag ska vi till ambulansen på besök, gissa om jag är glad? :)


just nu

Just nu sitter jag med färg i håret, det ska ljusas upp och ha lite mer slingor i sig hade jag tänkt. Tycker det är svårt att pilla med det själv, speciellt i nacken. Sen är det surt att det sällan räcker med en burk blonderingsfärg. Med det bruna/mörka så räcker det alltid till hela håret och om inte mer.

who you are

Det visade sig att jag klarade av nationella provet i Matte B trots all oro, vilken sjuk lättnad jag känner nu. Jag hann ta mig en sväng inom Nova under vår fyra timmar långa håla där jag köpte många simpla tischor, kan behövas till jobbet i sommar. Nej nu ska jag snart hoppa i säng, imorgon är jag leeeedig. Lovely!


save the world

Startade dagen 06.50 och tog mig sedan ner till gymmet och körde motion och styrka, awesome! Har nu duschat och fixat till mig lite grann, det är nämligen dags för att köra till skolan. Vi hörs av i eftermiddag kära vänner! 


on the edge of happiness

Just nu får ni ha tålamod med min uppdatering, det är en hektisk tid nu inför studenten vilket ni säkert förstår! Min eftermiddag har jag spenderat till att ha skrivit klart mitt sista arbete, woho äntligen. Sen har jag sprungit en runda här ute i Sövröd på 3,5km, mer har jag faktiskt inte hunnit med. Studenten är om exakt 8 dagar nu vilket är helt sjukt! Aja imorgon blir det tidigt till gymmet för att förbränna lite fläsk sen börjar jag inte förrens 10.

Det var inte längesen håret var såhär mörkt, tror fotot är taget nu i januari någon gång.

biotajm

Har jobbat idag också och nu är hela jobbhelgen över, väldigt skönt faktiskt. Ikväll ska jag och mannen dessutom på bio, det var verkligen länge sen! Vi ska se den nya Pirates of Carribbean och det var jag som överaskade med biljetterna, hihi. Har alltid tyckt om filmerna och den första var min favoritfilm när jag var yngre minsann o da. Johnny Depp spelar ju en så jäkla bra roll i filmen, ja den är säkert askalas! Det får jag återkomma om.


maybe it's time to say goodbye

Tråkigaste fredagkväll jag har haft på ja, jag vet faktiskt inte hur länge.. Försökte fördriva tiden med Wallander-filmen men det gick väl sisådär må jag säga. Imorgon är det jobb igen och jag tänkte röja undan ett sista inlämningsarbete under tiden, låter roligt va? Jag överlever nog ska ni se.

when nothing goes right, go left

Har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat vid flera tillfällen med fökylningssymtom. Vaknade upp imorse
med lite halsont men som gick över efter jag varit nere på gymmet. Det blir ingen skola för mig idag
då jag har lovat att jobba, så kom gärna ner och hälsa på. Vid 5-tiden ska vi på ytterliggare en
visning i Ljungstorp sen så ser kvällen tom ut. Jag har lovat att jobba hela helgen, det blev lite hattigt
/kvickt bestämt men det får gå. I helgen sätts också partytältet till studenten upp, ååååååh snart! 
Ha en fin dag.


who says you are perfect

Jag har bara ett arbete kvar, sen är jag äntligen färdigstuderad efter 12 långa år. Eller iallafall för ett tag, vem vet vad framtiden för med sig? Jag har fått mat i magen (kyckling) och varit nere på introduktionsmötet inför sommaren. Nu ska jag bara läsa på om LABCD-E inför morgondagens katastrofövning, spännande! Sen är dagen förbi, det går alldeles för snabbt nu.

hollywood hills

Nationella är skrivet och klart, gud vad skönt! Har på känn att det gick hyfsat bra iallafall. Direkt efter så drog jag mig in till lund för att leta skor till studenten och jag fann ett par inne på Bianco. De är enkla och sköna jag hade tänkt 'pimpa' en av remmarna på varje sko med små Swarovski kristaller så de blir nog fina ska ni se! Fick med mig hem lite annat också, ett fint linne från H&M och en parfym och bodylotion i vanlijdoft. Me like vanilla


nytt


vinnaren

Vinnaren är korad! Grattis till madde som är vinnaren i tävlingen och kommer att få hem örhängena.


ska jag sjunga då ska det finnas tid att sjunga fritt

Har precis tagit mig en sväng upp om City Gross, fick inhandlat ett nytt torrschampo och lite annat smått. Är riktigt sugen på att ta mig en löparrunda men efter nattens bravader så tackar kroppen nej. På tal om natten så måste jag bara säga att den var sjukt bra, fast sådana nätter sätter sina spår dagen efter, puh.
Har tänt kärleksrökelser och städat rummet till Melissas stämma. Snart, om en alldeles liten stund så lottar jag ut vinnaren till örhängena, ni kan alltså fortfarande vara med och tävla, i en timme till!




are you ready or not

Denna helgen lär inte vara min favorithelg om man säger så. Ikväll skulle jag egentligen till jägers men verkar luta åt motsatta hållet, riktigt tråkigt faktiskt. Här sitter jag nu och pluggar arshlet av mig och försöker röja undan arbete efter arbete. Veckan som varit har vatt lång och tung, den kommande ser betydligt ledigare ut men minst lika ansträngande ut som denna. Fast man ska verkligen inte klaga, alldeles snart så sätter allting igång inför slutet. Men fyfan vilken sugig helg, imorgon ska jag jobba och plugga matte. Yey. Hoppas ni har roligare saker för er!


pics

what are words when you really don't mean them

Jag tog mig an slingan för en stund sen och nu sitter jag bara här och inväntar mannen. Tänkte bara att jag skulle visa er klänningen som jag har beställt till min student. Så här ser den ut i nuläget men den ska sys upp till en bit över knäna ungefär. Det blir nog skitbra.

student

Min studentklänning har kommit och den är så jäkla fin! Hiihihihi. Eftersom det är en bal/brudklänning så ska den bara sys in och läggas upp sen kommer den sitta perfekt! Får visa er bilder på den senare :)

Tävlingsdags!

Nu kör jag igång en tävling för er, vinnaren av tävlingen blir ägare till dessa helt underbara fjäderörhängen med svalor!

1. Det ni ska göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägget.
2. Glöm förjössnamn inte era mailadresser så att jag får tag i er.
3. För er som vill ha tre extra lotter (större chans att vinna) när jag ska dra vinnaren gäller det att göra ett inlägg på er blogg om att ni är med och tävlar om örhängena här hos mig. Inlägget kan ni länka när ni lägger en kommenter hos mig. Tävlingen avslutas på söndag (15 Maj), lycka till!


The river has run wild

Jag vet, uppdateringen suger just nu. Var ju och shoppade i lördags och har jätte mycket att visa er men jag känner ingen ork till det för tillfället. Det kommer när det kommer! Jag har haft en lång dag idag men jag tänkte knyta skorna och bege mig utåt för lite löpning faktiskt. Blir ner till gymmet imorgonbitti, men kanske hörs därefter!


mitt hjärta blöder

En bra helg börjar närma sig sitt slut. Jag sitter i mitt rum med fönstret på glänt och låter vårsolen titta in, till detta spelas maggios ljuva stämma. Kan inte sluta lyssna på hennes senaste album! Jag kan säga att jag har mått bättre än vad jag gör idag, börjar dock känna mig lite som en människa nu. Gårkvällen började hos Micke där vi åt middag hela familjen (mina föräldrar+mickes) sedan bar det av mot Martin för lite förfestande. Vid halv 2 åkte vi till Jägers och dansade loss, stötte på en hel del välbekanta ansikten faktiskt. Nöjda och belåtna drog vi tillbaka till martin och mina ögon slöts inte förrens halv 5 imorse. Idag har jag också hunnit med att jobba några timmar. Gissa om jag är trött? Usch, nu ska jag försöka ge mig på religionen..

jag och michan hos martin inatt

morgonstund

Har precis fått i mig min frukost och nu bär det av till Nova med modern min, vi ska leta efter skor, smycken och annat till min student. Ska leta efter ett par stora silverhängen som matchar klänningen, det blir inte lätt minsann!

dear friends

Klockan kvart över sju befann jag mig nere på gymmet, hann sedan hem och duscha och åkte inte till skolan förrens vid halv 11. Där tillbringade jag några timmar och begav mig sedan tillbaka till Höör igen vid 14 för att jobba. Fick träffa pappsen en sväng iallafall :) Efter att ha slutat från jobbet vid 18 så har vi bara hunnit äta(grillat) och så har jag klippt Mickes hår! Nu känner jag mig som en sacosäck(?) ihopsjunken och trött. Imorgon hoppas jag få en liten sovmorgon sen ska jag ut och springa hade jag tänkt mig! Kanske dyker upp någon bild på klippningen då också. Ciao!

Är lite avundsjuk på fru Ohm som far ner till Spanien imorgon, ååååh jag vill med!



gammal sång

Hoppas på en bättre dag idag, det börjar bra med vädret iallafall. Nu sticker jag till skolan!

there are moments

Dagen har inte alls varit bra. Det hände en väldigt tråkig olycka imorse som mina tankar gått åt till exakt hela dagen och nu äntligen har jag fått veta att det är okej, allting är okej. Så jag tänker inte vara långvarig, Godnatt.


pic

off to school

Efter att ha sovit lite längre än vanligt nu på morgonen så tar jag mitt pick & pack & åker till skolan. Hörs i eftermiddag!

vi kommer alltid ha Paris

För en timme sedan fick jag en sjukt stark ångest. Ångest över att jag bara satt här, att jag inte motionerade. Haha helt sjukt egentligen men jag begav mig ut i spåret ikväll igen. Fyra varv och mördarfys resulterade det hela. Jag följer Tracy Andersons övningar inför beach 2011 och ja jag beskrev dem rätt bra i förra meningen, mördarfys. Hoppar snappt in i duschen sen håller jag kvällsmys!

Då ritar jag in en liten stjärna i kalendern idag igen, heja heja!

I mitt paket från e.l.f



1. En såkallad corrective concealer, denna använder man för att "trolla" bort oönskade blemmor och neutralisera hudens färg. Den finns i fyra olika nyanser. Färgen nud och beige används för att täcka problemområden. Den gröna är mot röda fläckar som acne och den lila fixerar gula toner.
2. Ett jätte bra nagellack! Sitter bra och håller länge, dessutom innehåller dom Vitamin E som stärker naglarna. Färgen heter Chocolate.
3. Sen köpte jag en concealerpensel till bara för att det är det absolut hygieniska sättet att applicera concealern med!
4. En glitter eyeliner! Åh som jag suktat efter en sådan, den kan användas som eyeliner och appliceras direkt på fransarna för en lyxigt look.
5. En eye widerer, i färgen pärlvit.
6. En lite tjockare och sneddad ögonskuggspensel, lätt att applicera färgen med.
7. En bredare pensel som är till för att sudda skarpa kanter när man lagt ögonskuggan.
8. Ett ljusrosa rouge i färgen innocence
9. En ögonfärgsmix, med färgerna skimmervit, militärgrön, ljus persika och mellanbrun.
10. En stor ansiktsborste
11. Ett all over color stick som kan användas på läpparna, kring ögonen, på kindbenen och så vidare.
Det fungerar som uppfräschare av sminket på olika ställen. Jag har valt färgen spotlight och har planerat
att använda till att ljusa upp på vissa ställen, ex. mitt ovanpå överläppen, precis under ögonbrynsbågen och på näsbenet. Tänkte testa att använda sen som en highlight ungefär, kanske fungerar på kindbenen också?
12. Detta är ett bronzing puder som kan användas för att skapa en solbränd hud. Jag ska använda den som skuggning i ansiktet (för att framhäva konturerna) tex under kindbenen, nässidorna och så vidare. Med denna kan man skapa olika sorters illusioner i ansiktet (exepelvis göra näsan smalare.)
13. Åh så underbar! Ett conditioning balm som gör underverk för torra läppar, doftar och smakar vanilj. MUMS!
14. Läppenna som tydligen ska sitta länge och är fjädertunn, i färgen natural blush. Med kom en vässare också.
15. Läppstift i färgen classy.
16. En ögonbrynsfixerare. Den ena sidan är ifyllare i färgen Ash medans den andra är i färgen ivory och med den ska man kunna lägga en ljus nyans under brynen för att lyfta dom.


Jag har precis varit och hämtat...

Jag har precis varit och hämtat ut en ganska så stor låda från e.l.f. Visar er alldeles snart!

kan vi inte vara nära bara en minut

Jag gick och la mig igen vid 7 och vaknade inte förrens vid halv 11. Så löpningen får tas igen nu i eftermiddag istället helt enkelt. Om cirkus 20 minuter kommer mamma och skjutsar mig till tåget, idag ska jag handleda två tjejer som går i årskullen under mig. I venprovstagning, såromläggningar(rena och orena sår) och olika lindningar på underbenen. Väldigt simpelt men faktiskt lite kul. Sen är jag inte hemma förrens vid 4-5 tiden igen, troligtvis.

Såhär ser jag ut idag. Jeansskjortan inköptes för mindre än 40kr (kommer ursprungligen från Only) vilket kap va?


kom ihåg mig

Hejsan kära vänner! Det var en kort dag i skolan idag, gick bara mellan 13-16. Imorgon blir tiderna exakt likadana, hade tänkt ta mig ut i löparspåret på förmiddagen (om det inte regnar.) Annars så har jag väl inget särskilt planerat. Fick två av mina beställningar från Kina idag, ska ta och visa er dom också! Och hörreni, jag håller på med en ny header nu igen haha. Har lite ideér och så nämligen, men vi får se!

när en värld faller samman öppnas en ny

Just nu känner jag mig rätt tom på ord, jag har precis fixat mig och drar nu till skolan för aktiekunskap och MatteB. Vi hörs av i eftermiddag istället.


jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Kvällsmörkret har lagt sig och jag låter ljusen lysa upp i mörkret. Kroppen har börjat återhämta sig från dagens bravader, jag har nog nyst mer än 30 gånger bara nu ikväll? Imorgonbitti kör jag dock ner till gymmet igen och springer på bandet bredvid min gymhomie. Sedan börjar jag inte förrens 1, vilken lyx va? Så ni kan räkna med uppdatering under förmiddagen.


Break the chain

Jag har en sådan fruktansvärd magknip nu efter maten då jag åt alldeles för mycket, usch! Har precis suttit och kollat igenom sommarens schema och jag jobbar 5 dagar i veckan exakt hela sommaren, på många dagar har jag dubbla pass. Riktigt najs, precis så som jag ville ha det! Men med detta så innebär det också en nykter midsommar för min del, desvärre. Men ingen sur min för det, plånboken den skriker av glädje så att det smittar nog av sig.

Skorna från ellos är ett par som jag verkligen tycker om, speciellt de svarta.

en bakis söndag där man åker och träffar släkt och sånt

Dagen har varit otroligt lång och seg. Har precis kommit hem från pappsen där jag och lillebroren träffat våra "låtsas-mor-föräldrar", ni vet sådana? Med oss tog vi hem lite käk också. Så sitter och försöker få i mig lite kycklingsallad♥ nu, den tar verkligen emot. Någon som vill ha lite kyckling kanske? Sen så åker jag hem till älsklingen och halvsover till Scrubs. Imorgon är det skola som vanligt och som plus i kanten har vi beeptest på idrotten, yey!

Valborg i all ära

Jag vaknade för en kvart sen? Det är mina längsta sovmorgon på jag vet inte hur länge! Känns som jag har förstört hela dagen nu, verkligen.. Jag som ska hem till pappa haha.
Iaf så tog vi vårt pick och pack vid sjutiden igårkväll och satte oss på tåget till Lund. Där inne mötte vi upp resten av gänget och tillbringade första delen av kvällen i stadsparken. Vi hann tom titta lite på brasan innan vi gick vidare till Spisen där vi spenderade resten av kvällen till hårdrock kan man säga. Hela kvällen blev väldigt spontant men med sällskapet så blev det mitt bästa valborg faktiskt. Bilder är dock inget man tänker på när man väl är ute så jag fick ta en av michelle eftersom mina bilder blev riktigt usla.


RSS 2.0