i brist på annat

Dagen kortfattat; lång. Har haft mig en lång arbetsdag och imorgon väntar åter en likadan. Just nu känns det hopplöst, just nu ja.. Vill gå vidare samtidigt som jag inte vet hur jag skall ta nästa steg. Klurigt och otroligt knepigt. Vet att jag skriver i gåtor men så får det bli. Nu ska jag hem och ladda batterierna på höstgatan, oj vad det behövs!
↓ Bilder från mitt instagramkonto, klicka på bilderna för att komma dit! 
 

just need som inspiration

 
Händer inget särskilt om dagarna, man vaknar, kör till jobbet, kör hem känns det som. Mars månad kikar fram och jisses vilken vår-känsla jag har haft hela dagen. Mars är en bra månad, det är den alltid. Helgerna är uppbokade med mycket festligheter och inte nog med det utan jag fyller ju år. Inte så pjåkigt alls. Bjussar på lite inspiration från Weherartit!
 

saturday off

Idag, 9 februari 2013, om mindre än en månad fyller jag 21 år. Märkligt vad tiden går fort, kändes precis som igår när jag packade väskan, satte mig på pågatåget som skulle ta mig till skolan. Skolan, ungefär 1,5 år sedan jag satte min fot där. Finns dock en otrolig saknad av att alltid ha dom där varje dag, fina vännerna.
Iallafall om en månad är jag 21 så jag tänkte beställa en födelsedagspresent till mig själv. Tack vare hemsidan members och mina kinesiska tillverkare så kom jag lindrigt undan. 600kr för allt, för rubbet, hur sjukt är inte det? Tre par snygga klackar och ett par träningsskor. Nike free run är de bästa träningskorna som finns, smidiga, lätta och snygga. Påtal om träning så är jag nog tillbaks på spåret igen redan imorgon kanske, förkylningen är verkligen på väg att ge sig av. 
 
 

Åh vilken lycka..

 
nu går låten att träna till också! Push 
 
 
 

RSS 2.0