Im not a Fortune teller

Helgen har varit så himla bra! I fredags packade jag väskan och for till Skjärtorp för en eftermiddag liggandes under solen och i poolen. När vi hade fått i oss lite mat så åkte vi in ett gäng till malmö och satte oss på en uteserving vid möllan. Efter några glas vin dök barndomsvännen, pojkvännen, fler syskon och grannarna m.m upp och slog sig ner vid oss. Efter mycket snack traskade vi ner till Cuba Cafe och dansade salsa resten av natten. En mycket spontan och överraskande kväll! Lördagen spenderades på samma vis som fredageftermiddagen för att sedan köra mot jobb vid 17tiden. Här sitter jag nu, sölndag förmiddag, mannen ligger fortfarande och sover. Men nu är det dags för mig att ta mig ner till gymmet och svettas lite!
 

varma dagar

Vädret är helt underbart när man är ledig men ett helvete när man ska jobba. Har spenderat hela dagen på jobbet iförd knälånga byxor, jisses vad varmt det var! Det gör jag inte om.
När jag väl var hemma så svirade jag om till träningstightsen och begav mig sedan ut till löparspåret. Det hela resulterade back- samt intervallträning och några rundors flåsande! Senast jag sprang just den slingan var nog mer än ett år sedan, sjukt vad tiden går fort. Nu ska jag snart dunsta i säng då klockan ringer tidigt imorgonbitti.  Men jag slutar redan halv två, då bär det av till Skjärtorp för lite bad och framåt kvällen väntas även utgång!
Dagens middag; banan, jordgubbar, kiwi, blåbär och vindruvor. Ååååh så gott!

långa fredagkvällar

Tänkte mest bara visa er min nya älskling! Bästa köpet jag har gjort sedan vårt hus. 
Nu har jag iallafall haft min tre dagas mini semester och det är dags att återgå till jobbet, börjar med en lång helg. Fredag och lördagkvällarna är fyllda med massa härliga jobbtimmar, mmm så trevligt. Men jag överlever nog ska ni se. Sitter nu och slänger i mig lite proteinpannkakor och samlar krafter efter ett svettigt gympass. Snart dags att köra till jobb.
 
 
 
 
 

Heja Malmö FF

Kära vänner, igår var jag i malmö för att titta på fotboll (nej jag skämtar inte.) Matchen som spelades var Mff - Gais och otroligt nog så kände jag mig road, haha. Malmös klack är inte precis att leka med! 
Medans idag så sprang jag milen non-stop. Ja det går bra nu minsann. Påtal om att gå bra så blir det antagligen bilköp för mig imorgon, längtar så in i bombens!! Det är hög tid för mig nu att skaffa mig en egen bil så det blir nog bra ska ni se. Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla Grey's!
 

glitter nails

Var och fixade mina slitna naglar i onsdags, blev glitter tippar denna gången. Själv tycker jag att det blev riktigt snyggt! Kommer ständigt på att jag måste skärpa mig här lite men det är jobbet som ständigt är ivägen känns det som. Nästa vecka har jag min semester (på tre ynka dagar haha) då ska jag förmodligen åka och köpa min bil. Längtar så in i bombens! 
 

söndagskvällar

Sitter i vår trädgård, med en bra bok, gott choklad så njuter jag av det sista på denna söndagen. Har haft en lugn dag på jobbet och verkligen fått tid till att känna av varför jag gör det jag gör. Det är inte alltför ofta det inträffar. Nu är det dags för söndagsfilm innan den nya (fullspäckade jobb-)veckan kan få börja. Godnatt!
 

early afternoon

Har legat och dragit mig hela förmiddagen och bara njutit! Det är väl det enda positiva med att jobba kväll (förutom pengarna då..) Nu när jag känner mig redo för dagen så har jag gjort mig en lätt lunch då jag ska vara nere på gymmet kl13. Har laddat på med massa vitaminer och mineraler! Dessutom är knäcket det godaste jag någonsin ätit, (Wasa kanel) äter ett sånt som fika eller när hungern tränger sig på mellan måltiderna. Nej hörreni nu får jag nog ta mig neråt gymmet.
 
 
 
 
 

summer times

Dagen har verkligen gått i ett, jag har jobbat hela förmiddagen och slutade tidigt för en gångs skull. Körde snabbt hem för att äta och sedan la jag mig och kämpade med våra eländiga rabatter. De påminner om vår gamla förväxta ödetomt som fanns på höstgatan förut (detta var då år 94-97 typ haha.) Vi ska ju till och måla om huset och när det är klart så ska det bli fint i rabatterna också. Så det är värt slitet. När klockan började ticka över fyra så orkade inte armarna med mer krattande och grävande så jag tog svetthandduken och åkte ner för en timmes spinning, sjukt härligt!
Nu när både armar och ben är väl använda så är det dags att krypa ner, Wallander börjar ju snart. Det kan vi väl inte missa?
 

RSS 2.0