make it up as we go

Skulle jobbat ett extrapass idag men fick bli en sjukanmälan imorse, halsont och ett tungt huvud är inte till att rekomendera till mitt jobb precis. Så jag har försökt vila ut idag då jag faktiskt måste till jobbet imorgon, det är sista dagen på vikariatet.. Ja vad tiden den rusar iväg, jag tog ju precis studenten eller ?
Annars idag har vi haft besök av min käre far och mickes familj. Älsklingen har nämligen sin namnsdag idag och jag har självklart införskaffat lite grejer till honom hihi. Nej nu ska jag fortsätta med idoltittandet. Heja Molly!

bild från topshop-kvällen, jag införskaffade mig en oversize svart finstickad tröja, vita knästrumpor och undies.

wish you were here

Sitter och inväntar tiden, ska alldeles strax köra och hämta upp lilla jasminis. Sörplar i mig lite kaffe så att jag ska orka med kvällen. Vi ska nämligen in till lund och till Topshops event, kul med nya grejer!
Jag hör av mig mer imorgon eftermiddag, orkar inte berätta om dagens äventyr nu. Ha en fin kväll!



a moment like this is all that I want

Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Låg och drog mig i sängen ända till klockan tio och sen åkte jag ner till arbetslöshetens hus idag igen. Därefter har jag varit ute hela dagen och grävt i trädgården, oh fy vad jobbigt det var haha. Jag var helt tung och trött i armarna när jag skulle iväg till jobbet liksom. Men det kommer bli riktigt fint när det är klart. Ni ska få se det sen kära vänner.
Nu är jag förmodligen på jobbet (eftersom inlägget är tidsinställt för er) känner inte för att åka och jobba i det fina vädret, men ikväll jobbar jag med en bra tjej så det ordnar sig nog. Puss på min fina älskling, 21 månader idag ♥


i only miss you when I'm breathing


bjuder på två fina låtar så här dags,
breathing
sober

live with no regrets and love with no apologies

Sitter med en matlåda framför mig och äter upp de sista spaghetti-resterna, till maten har jag en kopp med vatten. Så omständig blev matlagningen idag.
Natten min har varit lång och jag har sovit så fruktansvärt dåligt. Trots det var jag klarvaken redan klockan åtta imorse, så jag tog mitt pick & pack och körde ner till gymmet. Jag har varit en sväng om arbetsförmedlingen samt fixat och donat lite här hemma. Nu ska jag sy en stund innan jag börjar jobba.


om du letar efter nån

Det är sjukt vad duktig man känner sig nere på gymmet, även om man inte är där så jäkla ofta. Får verkligen förbättra mig på den fronten känner jag. Sitter och äter min middag framför datorn just nu iallafall, blev en smoothie och en bananmacka. Tog mig ca 4minuter att göra, lagom länge haha. Sitter och pillar med lite leveranser av de här fjädrarna och lyssnar på Melissas nya och fina album. Om ni är sugna men fortfarande inte haffat några fjädrar så maila mig bara (kolla i sidomenyn efter mailen) så ordnar jag det! Ni får 5 stycken för en hundralapp :)




often it is the last key on the ring which opens the door

Jag har precis anlänt framför datorn, dagen har redan hunnit bjuda på ett morgonpass på jobbet och ett besök ute hos min käre fader. Har även fått med mig lite grejer hem som jag ska pyssla med framöver hade jag tänkt.
Sitter för tillfället och läser en artikel om Reese Witherspoon från tidningen ELLE och fan jag skulle verkligen kunna tänka mig jobba som journalist och stylist dessutom (tittar på alla fina bilder som artiklen innehåller.) Vilka spännande jobb va? Nu blir det matlagning och sen får jag se vad denna lördagen har att bjuda på fram tills jag börjar igen 17.

fick bli en slarvigt ihopsnodd fishbone klockan 6 imorse, kan säga att hjärnkontoret inte riktigt hade öppnat så tidigt.

always on the run

Haft en sisådär dag, mått sådär och inte gjort särskilt mycket. Trixat lite med CV:et och städat lite här hemma. Ibland är sådana dagar sköna. Tänkte mest visa er mina senaste fynd, skjortan från gina är transparent och kostade mig femtio kronor, inte alls dyrt. Nu ska jag ut och sätta mig i solen med nya ELLE.


it's all about tonight

Dagen har bara sprungit iväg & klockan är fan redan 5. Jag har haft ledigt idag & kommer att vara det imorgon också, riktigt skönt & behövligt. Hann med att klippa av allt slitet hår på mitt huvud hos frissan & köra ner om gymmet en sväng. Nu väntar jag bara på att kvällen ska komma så att jag & M ska beställa hem mat & mysa till en bra film.


all I want to do is to be here with you

Ett jobbpass och ett löppass härmed avklarat! Så jäkla fint det är kring vaxsjön, det är synd att man inte tar sig dit oftare. Imorgon och på tisdag jobbar jag dubbelpass, så räkna inte med någon större uppdatering från min sida. Annars så är allt som det brukar, ungefär. Nu blir det duschen sen idoooool!


when we collide

Får bli en hemmasittarkväll istället, ibland blir det så tråkigt nog. Men jag har iallafall varit iväg och shoppat idag, vilket var riktigt längesen sist kan man säga. Fyndade en hel del och införskaffade lite höst-kläder. Nu blir det fångarna på fortet sen filmkväll med något gott, får passa på att vila då den kommande veckan ser väldigt jobbig ut faktiskt. Den börjar redan imorgon också. Ha en bra lördag!


.

Det var dags för en liten möblering här på bloggen såklart, tryck på F5 är ni snälla! Hoppas ni gillart.


maybe it's time to say goodnight

Igår hann jag springa 5 kilometers slingan, färga håret brunt, sätta i flera fjäderextensions i håret, träffa modern min samt se idol-avsnittet. Tänkte slänga upp en bild på håret och man kan faktiskt se fjädrarna lite grann, eller vad tycker ni?


Se upp!

Nu har jag äntligen fått hem paketet. Ett paket fullt med fjäderextensions i flera olika färger! Har sammanlagt 100 stycken och kommer till att sälja en hel del som sagt. Färgerna som jag har är både mörk och ljusblå, grå/grizzly, rosa, brun och gul. Det är bara till att höra av er ifall ni också vill inskaffa er några! (microringar ingår då.)


let it rain over me

Förr när jag bodde hemma hos mamma så läste jag alltid skånskan på morgonen (när jag inte hade brått så att säga.) Eftersom vi inte premuerar på någon morgontidning så brukar jag alltid försöka hugga tag i en på jobbet. Dagens horskop sa att jag kunde ställa mig in på att vila efter jobbet, vilket jag har gjort också. Nu ligger jag i sängen under täcket och försöker att släppa den stressiga dagen jag har haft, vilket också har bidragit till magont och yrsel. Jäkligt synd då jag egentligen har varit taggad på 5:an sen innan helgen. Den får utmanas en annan dag!


the way you moving your body

Just nu sitter jag och svär åt mig själv.. Det är andra veckan nu som jag är ledig en ynka dag och jobbat flera dubbelpass i veckan på det. Det är okej enligt mig själv eftersom jag har valt det själv och jag har orkat med det. Men senast jag var ledig var nu i onsdags och då gick jag på utbildning och nästa lediga dag är nästa fredag?!? Åå koka nästan på mig själv när jag upptäckte det och som plus i kanten så har jag dubbelpass i veckan också. Hejdå sociala liv - hej sängen! Det är kanske dags att vakna och inse att detta inte går i längden..

Nej nu räcker det med ilska, jag fick ju trots allt mina underbara stövlar idag! Visst är dom fina? Dom kommer från Kina och kostade mig två stycken hundralappar, galet va? (Om någon är intresserad av ett par, hör av er! De finns i brun och beige också.) Dom kommer vara starka favoriter i vinter hos mig iaf.  


I wish you were here, i wish you could see me now

Jag har fått mitt nya schema, det är bättre än det förra jag hade. Nu jobbar jag 2 helger september ut, men man ska aldrig säga aldrig - det ploppar lätt upp fler tider! Nu sitter jag och försöker rätta alla bokade turer via bemaningen så att det ska stämma överens med nya schemat, går inte riktigt att vara dubbelbokad haha.

Har även varit på apoteket en runda, köpte hem ett par livräddande tabletter. Jag tänker ha några sådana i väskan med mig, vart jag än går. Mediciner som aspirin, Bamyl, Treo och Magnecyl (de receptfria) innehåller acetylsalicylsyra. Den mest vanliga dödsorsaken idag är ju hjärtsjukdomar, däribland hjärtinfarkter. När någon får en hjärtinfarkt ska man stoppa in en halv sådan tablett och låta personen tugga och svälja den. Eftersom den är blodförtunnande så kan den rädda personens liv och underlätta tills ambulanspersonal kommer. Det är något alla borde veta om!


RSS 2.0