ett försenat inlägg från i söndags..

Hej kära vänner! söndag idag och det är lika med jobbdag. Tur att man gillar sitt jobb annars hade det mest varit pest med alla dessar kvällar och helger. Jag ställde klockan på kvart över sex (trodde jag då, hade ju självklart glömt vrida tillbaka klockan en timme...) vilket jag kom på när jag precis hade klätt på mig. Så det var bara till att dyka ner i sängen igen och sova vidare en timme till. Nej nu ska jag ta mig ner till jobbet.


my universe will never be the same, I'm glad you came

Vaknade alldeles klarvaken imorse och körde direkt ner till gymmet för ett svettigt pass. Har också inhandat lite nödvändigtheter till kvällen, jag ska fixa maten och förfesten kommer då naturligtvis äga rum här hemma. Ska bli sjukt skoj att samla ihop tjejerna och slå klackarna i taket. Det var evigheter sen sist känns det som. Nu kommer pappsen för en liten fika :)








release my over my own eyes

Jag är slut i rutan och under de senaste dagarna har bloggen kännts mer som ett tvång, illa. Pga det har jag därför skitit i den också. Jag har kört stenhårt på gymmet denna veckan, riktigt jäkla härligt och nu är jag igång igen. Både med konditionen samt styrkan. Maten är något som jag däremot blivit sämre med, äter nästan ingenting på jobbet. Kan bero på att de senaste dagarna har middagarna bestått av spenatsoppa, fiskbullar och stuvade makaroner (fär kväljningar bara av att skriva det.)
Ikväll ska jag hem till Höstgatan och "hälsa på", kan man skriva så? att man hälsar på när man bott där i nästan hela sitt liv. Dessutom kommer pappsis till mig imorgon under dagen. Hey, jag är ju ledig imorgon wiiiiiiiie. Ska träna och fixa lite här hemma sen kommer det fina damer på kvällen och så ska det dansas hela natten lång.

det var ju den 26:e igår, vi tände ljus och krängde pizza för hela slanten hihi.



favoriten just nu


when it's time for you and me

Åh har laddat upp med en massa godsaker till kvällen, ikväll blir det myskväll! Köpte en påse chips och dippa, samt en påse godis till mannen och själv ska jag ha fruktsallad, tänkte trappa ner på allt sött nu ett tag (får se hur länge det går..) Är faktiskt helt väck och jag tror att kroppen den jobbstrejkar för stunden. Det är iallafall underbart kul att vara tillbaka på DT och få vara med alla (läs: flera) goa arbetskamrater. Nästa vecka är jag helt placerad på gläntan och slutar 13 mån, tis & ons. GREAT.

mina nya heels som anlände från Kina häromdagen, looooove




it's a new day, it's a new dawn

Jag är bara hemma om och vilar upp mig efter förmiddagen och samlar krafter till kvällen. Det positiva är att jag varit på gläntan nu på morgonen/middagen och ska till teamet klockan två och jobbar tills klockan slår 22. Då blir det inte så himla enformigt! Ska försöka ta en kort powernap nu efter jag ringt bemaningen och fått klartecken över mina val. Jag hör av mig imorgon kanske? Slutar jobb halv fem. Måste ju visa mina nya skor som kommit hem :)

When we are unable to receive, we deny someone else

Idag har jag; tagit mig en tur i löparspåret, ätit chokladcookies som jag bakade igårkväll, varit helt jäkla ledig :) tillagat potatisgratäng med köttfärs, tagit mig en sovmorgon, varit ute vid sjön, sminkat mig riktigt (inte ofta jag har ögonskugga nuför tiden,) myst runder i mina nya knästrumpor från topshop, lockat mitt hår, pratat med min käre far och tagit med min kamera ut. Nu ska jag kolla en halvtimme på tvn sen drar jag till mummi för "catch up" och för att gosa lite med kissemissen.


skulle ta en seriös outfit men M kom och störde med vattenslangen mitt i.

well I can see you crystal clear

Åh veckan är över (jobbmässigt då hehe) och nu håller jag helg, underbart! Nästa vecka ser nästan likadan ut med ca sex arbetspass, dock har jag klämt in dom på fem dagar. Är helt mör i kroppen och särskilt i ryggslutet. Är nog spår efter mina nya arbetsvanor då jag numera står upp hela dagarna, i DT fick jag iallafall sitta ner lite hela tiden när jag körde bil emellan alla.. Tänkte passa på att visa er mitt nya halsband, älskar det!



mot mörkare (ljusare?) tider

I middags när jag körde mot jobbet dök min favoritlåt upp på radion, ut strömmade toner från Coldplay och jag fick en sådan "livet är underbart"-känsla. Allting börjar lossna nu och jobben bara forslar in *peppar, peppar ta i trä* men jag måste lära mig att säga nej också. Nu är hela oktober snart fullbokat + en ny arbetsintervju är planerad till nästa vecka. Jäkligt härligt. Men hey, nu ropar sängen, go'natt på er!


just a kiss goodnight

Irritationsobjekt ikväll; den förbaskade kylan som tränger sig in överallt (jag sitter med raggissockor,) att jag börjar asatidigt imorgon och sen att jag slutar för sent för min gymtid (tycker inte om att gymma efter 15), postens jäkla slarv som får dyra konsekvenser (inte okej,) det serverades sill på jobbet och lukten sitter fortarande i näsan, att jag har ett möte med förmedlingen samma tid som jag blivit erbjuden pass, att min förkylning vägrar ge sig? är fortfarande snuvig efter två veckor, att jag får ont i tänderna när jag springer och till sist mina dumma nagelbitarfingrar. Nu hoppas jag att allt detta stannar kvar här så att jag slipper med det. Godnatt helt enkelt!


Jag var inte ensam, jag är inte ensam nu
Vi känner varandra genom, tusen fenomen

Du var redan där, min dröm var redan du
Den metalliska luften, där i åttiotalets sken

en måndag som denna..

Alarmet stod på 08.15 jag klev ur sängen 10.00. Man blir slö av att bara gå hemma, jag känner redan av det trots att det bara har gällt helgen. Numera står jag tillgänglig dygnet runt och det känns jävligt bra på ett sätt. Nu tänkte jag sätta igång en film och chilla tills klockan slår två. Då är det dags för Orupslund.






Common Denominator

Sitter i köket & äter snabbnudlar för två kronor, tänker både på gårdagen samt morgondagen. Igår var det ju fest här i krokarna. Lilla Elin som "fira" att hon ska till NY i ett helt år hyrde lokal för fest. Temat var självklart usa & jag sydde snabbt ihop outfits till både mig & mannen. Skitkul kväll verkligen & fick träffa folk som man inte alltför ofta träffar annars. Stort +
Nu ska jag bädda ner mig i soffan, dippa lite morötter och vara soffpotatis resten av denna dag. Ciao


nights like this

Första stället är härmed avklarat &nu beger jag mig över kullen till det andra huset! Oj vilka förväntningar jag har där kan jag säga. Träffade på Emelie som också jobbade på gläntan idag, det är inte alltför ofta man ser sina vänner numera. Förargligt!
Nu håller jag iallafall helg och har freeeeedagsmys :) laddar upp batterierna inför morgondagens partaj istället, det ska bli så jäkla kul! Har en del att fixa med imorgon också... Btw, jag kan fan fortfarande inte fatta det men jag är rödtott, det var inte meningen att det skulle bli så satans rödaktigt men det får faktiskt vara så, orkar inte hålla på att mixtra mer nu. (Själva nyansen syns inte på bilden då jag har dragit ner färgmättnaden rätt mycket.)

Hermez

Hittade dom här armbanden som påminner om Hermez-kollektionen, en betydligt billigare variant och finns på Lindex i fem olika färger. Ett äkta kostar några tusenlappar liksom.
Nu ska jag iväg och jobba, hejsvejs!



yesterday was another history

Jag har knappt hunnit tänka på morgondagen, men jag börjar ju på ett helt nytt ställe och lite nervös borde man väl vara? Det kommer nog imorgon på vägen dit antagligen,brukar vara så.
Nu ligger jag iallafall framför tvn med laptopen och försöker bli av med tandvärken som bråkat med mig hela dagen. Vi har nämligen varit en sväng om Malmö idag också, vi hämtade en jättefin garageport. Den vi har nu är inte så jätte smidig direkt och det är en som man drar uppåt då det inte är två dörrar. Men nu har vi en ny YEY!

mysiga koftor att värma sig med under hösten, alla från topshop

it was a long time since you came around

Ojoj vilken förvandling mitt hår har fått vara med om idag, ja ni ser ju själva på bilderna här nedan. Det röda ser helt okej ut på bilden nedan men jag vetefan vad jag såg ut som då, så fick lite panik där ett tag. Nu är det vinrött/lila/mörkbrunt med skiftningar av svart haha. Jag får aldrig, aldrig någonsin håret i samma färg?
Men jag älskar verkligen det mörka håret, det är därför jag tycker så mycket om hösten också (höst=mörkt hår!) By the way, ni som inte fått upp bloggens nya utseende vänligen klicka på f5.

so she ran away in her sleep

Sitter och lyssnar på Coldplays nya låt och känner att veckan kommer bli jäkligt bra, nu ska bara förkylningen ge sig av också. Klockan tio ska jag befinna mig ute i Skjärtorp, en plats som ligger mig varmt om hjärtat. Ikväll blir det jobb fastän att jag inte räknat med det, kanske tur det så att jag slippa klättra på väggarna.


time to stop thinking about life and start living

Jag har precis klickat hem tre par skor. Borde haft en rejäl ångest egentligen men eftersom hela kalaset gick på 400kr så har jag inte det, hehe. Det första paret är ett par svarta (hela) Jeffrey Campbell med brun träklack. De andra paret är ett par helt vanliga svarta 13cm pumps och de sista paret är ett par svara ankelboots (dock inte med nitar bak på, utan knappar på sidan istället.) Åh vad jag längtar tills de kommer hem till mig♥ tar dock upp mot en månad. Vill ni ha liknande? Hör bara av er :)


mamma hon kan hon

Modern min "svängde inom" och överaskade oss lite med en uppiggande påse full med godsaker. Tänkte slänga mig framför tvn med lite popcorn, ananasjuicen samt det mörka chokladet. Åh vad YUM!

when we stand together

Nej idag blir det inget uppiggande inlägg precis, jag har nog sammanlagt varit från sängen i tjugo minuter idag. Så jäkla tråkigt då vädret säkert har varit superfint (har inte varit ute) och jag har en helt ledig helg. Den här jävla förkylningen har verkligen satt sig i mina bihålor. Jag har iaf kollat på två långefilmer, sovit samt grejat lite med jobbtider. Nu tänkte jag ta mig samman och vara uppe resten av kvällen, om kroppen vill med sig så att säga. Äsch, tur att det inte var nästa helg, man får se det positivt!

hallonsorbet med lite kladdkaka slank ner iaf, hoppas ni lägger märke till mina ursnygga leopardbyxor haha



RSS 2.0