onsdagmorgon

Gårdagen bestod av god mat och en bra film med gott sällskap. Igår hade vi 2,5 år tillsammans jag och mannen ♥ tiden går ju så sjukt fort. Idag ska jag och Emelie iallafall iväg och fixa lite inför helgen som kommer! Det är ju en tös som precis fyllt år och ska ha lite partaj minsann. Efter det sen så ska jag ner och svettas i gymmet innan jag går på kvällspasset.
Har faktiskt klickat hem mig en påse kläder från H&M igen.., kan dock inte hjälpa att deras rea är helt galen. Klickade hem två par byxor, ett nagellack, en body och ankelsockar för 250kr. Sick!
 

serviceböcker, rost och kamremmar

Så otroligt mycket tid jag har lagt ner på att leta efter en bil. Sedan mitten på Maj har jag suttit och jämfört priser, miltal och utseenden. Ännu har jag inte funnit den rätte! Har nog aldrig tittat på bilar som står parkerade/kör förbi så intresserande som nu, undrande om jag hade kunna tänkt mig äga en sådan. Ska det vara såhär svårt? Sen att jag är otroligt velig och petig till sånt här gör saken knappast bättre, det är jag väl medveten om. Men den ska ju vara perfekt haha. Här är några modeller som jag kikat extra på. (Volvo s40, Renault Megane, Peugeot 206/207, Nissan Almera bland annat.) Volvo är dyrt att köpa men dom är ju så bra dom där bilarna, kanske jag ska hålla mig till en sådan? Eller?
 

bananpannkaksdags

Sitter och äter min lunch för att snart bege mig mot Lund. Ska införskaffa present till min moder och möjligtvis en klänning till på fredag. Jag får se vad jag hittar, har några presentkort kvar sen i julas så kanske får användning för dem.
Allt ni behöver göra för banan-pannkakorna nedan är att mixa ihop 1 banan, 2 ägg samt 1tsk vaniljsocker sen häll det på stekjärnet! Jag har kesella (hallonsmak) samt frysta hallon till.

söndag

Såhär såg himlen ut för ca en timme sedan, nu är den helt klarblå! Sjukt.
Jag ska krypa till kojs efter en väldigt lugn dag, vi hörs imorgon.

now and forever

You don't need to explain your dreams. They belong to you.

onsdagskvällar

Har tillbringat kvällen med en del av kollegerna på jobbet. Det har bjudits på god mat, gott sällskap och gott väder. Nu är kroppen helt slut och min överdrivna träningsvärk i både ben och armar underlättar inte ett dugg minsann. Tänkte mest bara visa er vad jag har inhandlat för roliga prylar. Först och främst en foundation (vilket var ett absolut måste då mina är helt slut) och sen en face mist. En spray som man sprayar i ansiktet för att fräscha till sig, tex efter en lång arbetsdag eller liknanade. Man kan tydligen också spraya den om man har smink på sig, toppen va?

rea på H&M

Ja ni har väl inte gått miste om rean som pågår på hm. Otroligt låga priser på massa fint. Själv tryckte jag hem alla dessa plagg för 500-lappen, sjukt va?
Bilder från vår helg i Storstaden kommer snarast!

next stop: Stockholm

Nu sitter jag här nedslagen i min stol och försöker peta i mig min couscousröra. Springer runt och packar som en idiot såhär kvällen innan, bra planering pernilla! Det har varit en lååång dag både på jobbet och efter. Har hunnit med ett riktigt svettigt pass på gymmet också, inte så pjåkigt alls.
Imorgonbitti så far vi med tåget till Stockholm, kanske så hör jag av mig kanke inte. Så jag önskar er en härlig helg!

work for it

Jag var så otroligt tveksam då klockan stod på halv fyra och jobbdagen led mot sitt slut. Tveksam om gymmet verkligen var en bra ide under en förkylningsperiod, men jag snörade på mig skorna och steg upp på bandet. Blev en riktigt lång powerwalk i högt tempo, toppen! Så nu är förkylningen som bortblåst tror jag haha.
Efter jag slängt i mig lite mat så ska jag ta mig an och färga min otäcka hårbotten. Lite tränings inspo nedan..

Nationaldagen i all ära

Någon som firat idag? Den enda förändringen för mig idag var att dukningen skedde med gula och blåa servetter till måltiderna. Den älre generationen hängde upp flaggor osv i sina lägenheter men de är väl mer traditionella av sig kan jag tänka mig. Annars så stängde gymmet tidigare än vanligt vilket innebar att spinningen blev inställd, åh så förargligt! Det hade jag ju sett fram emot. Jag tänkte att jag snart också måste börja packa till Stockholm, frågan är vad man egentligen ska ha med sig?

Don't wake me up

Jag är helt uppslukad av vardagsbestyren, så tyvärr har sidan stått tom på inlägg nu ett tag. Jag ska skärpa mig, promise. Livet känns fortfarande toppen även om jag gått och dragit på mig en förkylning. Numera jobbar jag på schema vilket är underbart! Istället för semesterveckor så får det bli strödagar, vet dock inte var de strödagarna finns ännu haha. Resten av veckan ska jag stå i ett kök och laga mat sen till helgen så far gänget till storstaden, det ni! Jag får hålla tummarna så att regnet håller sig borta bara, men det ska nog gå an.

RSS 2.0