We keep all our promises, be us against the world

Det var en och en halv vecka sedan jag befann mig här sist, det känns mer som en månad sen. Jobbet tar över som vanligt.. Jag känner att jag behöver någon slags förändring snart, eller kanske bara ett kort break med mitt jobbschema. Det är mycket kvällar och dubbelpass nu för tiden. Det ska bli så otroligt skönt med ett lagt och förbestämt schema till sommaren. Nej vet ni vad, jag måste pysa iväg till jobbet nu, nog med mitt pladder..


home is where your heart is

Sitter här och mår sjukt illa haha. Idag har jag vräkt in alla mina kläder i garderoberna (vi har renoverat om datatrummet ju) dock får inte allt plats än så länge. Ska slänga en jävla massa skit och sälja några plagg. Jag har betalt flertals räkningar och kört en vända ner till gymmet. Känner mig precis hur duktig som helst! Nu ska jag äta något litet och lägga mig i soffan och glo på något ointressant tills jag börjar jobba vid fyra. Bjuder på en glad bild från förra helgen.

söndag eftermiddag..

Helgen har varit hur bra som helst, flera sovmorgnar irad är aldrig fel. Det har varit så skönt att bara vara ledig. Nu ska vi till fadern min för att fira storebroren. Såhär går jag klädd, hej på er!

friday night'

Nu kommer snart girlsen, skål på er!

Vad en torsdag kan bjuda på..

Idag har jag tagit mig en sväng om Lund och tittat lite i butiker. Fick med mig lite fint hem också som jag införskaffade på mina presentkort. Det var faktiskt ett tag sedan jag var ute och handlade i affärer.
Jag ska alldeles strax köra ner till jobbet för kvällspasset sedan har jag bara morgondagen kvar, sen är det heeeeelg! Min lediga helg, woho! Imorgon blir det drinkingtime sen på söndag ska jag träffa pappsen, mer vet jag inte ännu.

mat, träning och andra tankar..

I veckan testade jag en grej som jag planerat göra i åratals, jag uteslöt mjölk- och spannmålsprodukter under flera dagar. Visst låter det lätt som en plätt men tänk efter, vad äter man till frukost? bröd/fil/gröt? Själv är jag en bröd och yoghurt-älskare och det var svårt med grönsaker/frukter till just frukost. Iallafall så kan det vara(behöver nödvändigtvis inte vara) antingen laktos eller gluten som får min kropp att säga tvär nej. Får testa det lite bättre innan jag kan dra någon slutsats dock.
Nu har vi klickat hem pulver från gym grossisten och jag ska ta tag i träningen nu, det är verkligen dags efter flera veckors uppehåll. Får ta och våga ner mig på fler pass också, när jag väl är ledig dvs.

allt däremellan..

Min lediga dag denna veckan är just idag, ska strax pysa upp till jasmine en stund sen ikväll vankas det taco. Allt däremellan är det fritt för allt annat. Sedan börjar jobbhelgen och hela nästa veckas pass! Nej nu måste jag köra.

RSS 2.0