the one that got away

Ja just ja, jag har ju kommit hem igen! Vi var hemma sent i lördags och jag gick på jobb direkt dagen efter. Jag har inte tagit mig någon tid för bloggen alltså. Väl hemma igen så känns det toppen iallafall, jag har börjat på hemtjänsten och bokat in en massa pass på favoritstället. Träffat bossen idag och disskuterat framtiden och det såg ljust ut. Nu väntar kvällspasset på mig så måste pysa! Bjuder på en bild från semestern.

soon is not soon enough

Hey guys! Alarmet är ställt på 05.15 då vi blir upphämtade 05.45 av svärisarna. Sedan tar vi oss till Malmö och vidare till MasPalomas, ååååååh! Solglajorna, bikinisarna och shortsen är nedpackade och musiken är klirrad. Kan inte bli bättre. Ville mest bara säga att vi ses om en vecka och absolut inte innan det, punkt slut! Tschüss

All it takes is just a drop in the ocean

Jag har inte så mycket att säga för tillfället, förra veckan jobbade jag ihop 60h och idag är jag helt slut! Jag har bara legat i sängen och degat hela förmiddagen. Har precis lagat mig lite omelett och ska nu bege mig till höstgatan och spendera tid i solmaskinen. Förresten, på lördagmorgon lyfter vårt flyg till MasPalomas - hur awesome är inte det? Längtar så jäkla mycket!


Only you can set yourself free

Idag har jag varit ledig (även om det inte känts så) jag blev väckt kl: 06.00 av jobbet imorse, jag var bara tvungen till att avböja dem för någon vila får man ju ha. Somnade om och vaknade inte förrän vid 9 och satt mig framför tvn med frukost. Sedan droppade fadern min in och lämnade av lite saker till oss. Klockan 11 var jag nere hos min nagelbyggare och fixade till mina naglar. Körde ut till city gross och inhandlade lite nya dukar och mattor nu till våren(?), for sedan till ica för att hämta ut ett paket och köpa blommor. Blommorna fick jag själv plocka ihop till en bukett, kändes roligare och mer personligt så. Väl hemma har jag storstädat hela jäkla huset, öst bort alla julgrejor förutom granen. Nu sitter jag här och andas ut. Om några timmar bär det ner till jernkällaren med hela familjen för att fira leffe som fyller 50 idag!

I'm alright and I don't mind if you don't mind

Farsgubben har precis varit här och ätit frukost (för min del då) och snackat en massa. Nu när man inte bor hemma hos mamsen längre och jobbar hela tiden så gäller det att ta vara på alla tillfällen man får. Jag börjar inte jobba förrän 13.15 och innan dess tänkte jag ta mig ner till city och köpa lite böcker! Ska införskaffa bl.a. Valkyriorna, zahiren och Brida, självfalles av Paulo Coelho. Kan bara inte sluta läsa hans böcker! Dessutom åker vi snart och jag brukar läsa ut en bok när jag är iväg på semester så behövs fyllas på. Nästa bok blir nog Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät.

If you must say no, say it without fear

Snart har ytterliggare en hel vecka bara rusat förbi, åh jag hinner inte med längre! Imorgon är det dags för 20års partaj i Eslöv sedan har jag min enda lediga dag på lördag, ska sova länge och bara va. Får passa på att ladda batterierna inför kommande vecka för den kommer bli tuff, lär inte visa mig så mycket här. Nej nu ska jag kolla film.

RSS 2.0