news

 
 

today


blandat från helgens bravader

Är hemkommen efter en helt underbar helg i Stockholm (verkligen behövlig, om man kan säga så?) Vi har sett Swedish House Maffia, dansat tills fötterna skrikit nej, fikat på en massa mysiga cafeér, shoppat i massvis, sovit ut, ätit hotellfrukostar, druckit drinkar, ätit ute vartenda kväll och njutit till tusen. Nu är vardagen åter här, tråkigt att byta ut hela dagar shopping mot jobb men så här är livet. Väl hemma igen är batterierna laddade och motivationen större än förut. Livet är väl för himla bra det?

en helg i huvudstaden

Efter en lång sovmorgon ska jag ta tag i mig själv och börja packa inför helgens äventyr, i Stockholm! Blir kanske en del uppdatering från iphonen, vi får la se. Dagen ska sedan fortsättas på gymmet sen är det jobb hela kvällen.
 

fredag

Har precis varit och fixat mina naglar och nu är det snart dags för Twilight (hihihi.)

part 2

Som jag gått och längtat efter del 2 och ikväll är det dags, yey!

rensning

Har massor av kläder i garderoben som jag bara använt ett fåtal gånger, vissa är inte använda alls. Så ikväll åker en hel bunt ut på tradera. Har en hel back uppe på vinden samt en halva av mina garderober är fylld med kläder som ska bort. Är inte ett dugg förvånad med tanke på hur mycket man samlar på sig. 
 

A lot of things

Har så mycket i mina tankar, idag har inspirationen flödat. Fick bli en början på en tavla, älskar bilder med meningsfull text i!


inspo


dags för fredags(jobb)mys

Känner inte av fredagskänslan idag, kan bero på att helgen ska tillägnas åt jobb mer eller mindre. Det känns iallafall okej för min del, då blir det ingen godis-i-soffan-mys-kväll. Är nu snart klar med vecka 2 på schemat och känner inget annat än ren lycka. Sitter här och skriver mör som en fisk då jag gick igenom underkroppen på gymmet tidigare idag och inväntar en lång jobbkväll, men är ändå så jädrans glad. 
Om exakt 2 veckor kommer jag befinna mig uppe i Stockholm tillsammans med tjejligan, ska bli väldigt kul. Vi behöver verkligen spendera tid med varandra, det är inte alltför ofta nu för tiden..
 
 

breakfast

Så jäkla gott och så jäkla enkelt. Pannkakan är gjord på en banan och ett ägg, hur gott som helst!
 
 

indiska

Vem älskar inte butiken indiska? Jag hade faktiskt ingen aning förrän jag kikade in där igår, att de faktiskt har en webshop. Så att man kan ta och beställa via internet också!

2day


morgonstund

Godmorgon! Får tyvärr bjuda på en bild från iphonen då mitt minneskort till kameran inte vill följa med mig längre. Men ska köpa mig ett nytt redan idag så att problemet löses. 
Sitter och äter frukost och läser favorittidningen, älskar verkligen sovmorgnar mitt i veckan! Idag ska jag bara luncha med vänner samt köra ett hårdpass på gymmet. Åååh härliga onsdag 
 
 
 
 

time for something new, for a fresh start

Jag har inte styrka till att trycka på knappen avsluta och jag har inte hjärta till att sluta skriva här. Hoppas ni följer med mig trots avbrottet. Men det har verkligen hänt en massa sedan sist! Jag har avslutat mindfulness-kursen och känner vilket lyft den har gett mitt liv. Jag har smidit mina planer och grejat jobb till julen, jag har också fått en löneförhöjning (ja det var på tiden haha..) Jag har börjat jobba på två nya arbetsplatser. Jag har börjat med träning- samt kostschema för att uppnå de resultaten jag vill ha. Det är mycket som pågår och mycket som väntas. 
Idag har jag träffat en saknad vän som varit på flykt från landet i över ett år, tråkigt nog far hon iväg igen men vi kunde konstatera att vi fortfarande var oss själva. Imorgon ska jag luncha med två vänner som också är saknade på sina vis, dock har de inte varit på flykt från landet utan bara varit upptagna med sina liv precis som jag med mitt.
Förresten, var gulliga och tryck på F5.
 
 

RSS 2.0