Söndagens äppleutflykt

Hej mina vänner! Jag har haft en toppen helg även om jag har jobbat nästan hela. Igårkväll dukade vi långbord och hade pizzakväll uppe på Orup, damerna/herrarna drack rödvin och det hela kändes mera som en mysig kväll än jobbkväll Faktiskt! Idag har jag istället spenderat min tid nere i Kivik på Äpplemarknaden, vilket var jättemysigt! Påvägen hem stannade vi även  till och gick ner till havet. Så fint!
 

we used to rule the world

Jisses vilken toppendag jag har haft (hittills iallafall..) Steg upp efter en mini sovmorgon och begav mig till gymmet, sprang fem rätt så lätta kilometer. Har verkligen kommit tillbaka på rätt spår igen. När det var klart var det dags att fixa naglara, ja det behövdes verkligen så som dom såg ut förut!  Därefter hann jag med en snabb lunch (godaste salladen) med modern min för att sedan köra efter henne ner till kommunhuset. Där har jag sedan suttit i möte hela eftermiddagen.
Tänkte visa er bilden på min nya tröja från next, jag bara älskar ryggen!

heaven’s got a plan for you

 
There was a time, I used to look into my father’s eyes
In a happy home, I was a king I had a gold throne
Those days are gone, now the memories are on the wall
I hear the sounds from the places where I was born

Up on the hill across the blue lake,
thats where I had my first heart break
I still remember how it all changed
my father said
Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you
Don’t you worry, don’t you worry now

(klicka gärna på bilden ♥)


Söndagsvilande

Idag ska jag göra absolut ingenting. Det blev en riktigt spontanutgång i Malmö igårkväll. Väl inne på klubben träffade vi på flertals gamla vänner och dansade i timmar. Efter en tågresa hem vid 04 inatt så blev det en lååång promenad hem i ösregn och mörker, underbart va? Så dagen kommer till att gå åt till återhämtning!


life as we know it

Whatever you do, never stop dreaming.

Det ska göras ordentligt

Idag ville näsan nästan samarbeta med mig så jag tog mig ner till gymmet för en mjukstart efter en hel veckas frånvaro. Det märktes att kroppen inte var helt återställd. Men snart så kan jag köra igång på riktigt. Bort med brödet, yoghurten och allt sött som slank ner under sjukveckan. Skärpning! Idag på jobbet har dom tex bakat våfflor (ja Gud vad gott) men själv sitter jag här med min kyckling och mitt ris (som är gott det också.) heja heja!


en smula abstinens

Jag-vill-träna-nu-nu-nu (stick och brinn dumma förkylning..)

lördagnatten vankas

Lördagen har hitills bara bestått av jobb, nu väntas det finbesök sedan bär det av utåt för att dansa natten lång. 

time for a new start

För er som inte direkt kan se förändring här på min sida, vänligen tryck på F5. Jag bytte bort allt det mörka och trista mot mer ljust och lite uppmuntrande färger, vad tycker ni? Headern kan komma ändras men resten ska vara som det är. 
Själv har jag gått och dragit på mig en jädrans förkylning, är så fruktansvärt sur på den. Jobbet tar emot extra mycket, maten smakar bara skit och träningen blir helt utelämnad... I know, fruktansvärt va? Vet ni vad, ni ska slippa resten av mitt klaganade, jag bjuder istället på en härlig bild med otroligt härliga människor. Love
 

Söndag och dags för kurs igen

Ska köra ner till byn och möta upp lite folk som ska med till Skärtorp!


need a radical change right now

Åh, idag är jag inte vän med mitt rastlösa sinne. Har sagt åt mig tidigare att behålla färgen som den är i ett tag till, sen dröjer det ju så himla länge innan det blir ljust igen. Men har lite (rätt så mycket) kli i fingrarna.. Skulle vilja ha rostbrunt, violettabrunt, mockabrunt och ja alla olika bruna färger som finns! Det känns ju så höstigt och fint men jag får nog se till att vänta lite så att jag inte ångrar mig när det väl är gjort, vilka bekymmer man har!
 
samtliga bilder är ifrån weheartit

it started with a whisper

Vaknade upp stel som en pinne i soffan för en stund sedan, visst är vår soffa skön men kanske inte att sova i hela nätter. Vi håller på att göra om vårt sovrum här hemma, det ska bli beiga väggar och vita möbler. Får se om det blir några bilder som dyker upp. Här nedan ser ni några (nästan de enda) sakerna jag fick med mig hem från NovaLund igår. Jag kände mig aningen rastlös och körde kvickt in för att kunna gå runt där i en stund. Mud masken är 'to die for' även om man ser ut som ett litet monster med den på.  
Jag bara älskar böckerna som kom hem till mig igår ♥ (har nästan alla Paulúns böcker nu!)

RSS 2.0