I can see clearly now

Sitter med min lunch och sneglar ut genom fönstret, vädret är så otroligt deprimerande. Tur att jag hann med min löparrunda innan regnet kom. Det lär nog regna smått resten av denna dagen, som egentligen är min lediga dag. Jobbet ringde och övertalade mig till att jobba ikväll, börjar nu 13. Men det är kanske bättre så, morgondagen kanske inte blir lika grå och tråkig? Nej nu måste jag pysa. Bjuder på en bild från värmen.

Torsdagsmorgon

Morgonpromenixen, duschen och frukosten är nu avklarad! Nu ska jag bege mig till affären för att handla lite, sen är det dags för att fixa till naglarna mina. Jag börjar inte jobba förrän halv tre så det ska jag nog hinna med. Hej på er!

todays!

Passar på att lägga ut en bild på min outfit (hatar det ordet haha) eftersom det var ju så himla längesen! Får skärpa mig på den biten.. Nu ska jag ta mig ner till gymmet för ett pass Bodyattack. Hej på er!

inspiration


påväg utåt

Nu ska vi ta tåget till Malmö för att fira Michelle, ha en bra lördag!

Mr. Feelgood

Hemkommen från ett träningspass, sitter med lite fika och återhämtar mig. Har som sagt fått mitt schema inför sommaren som jag försöker gå igenom så att jag ska få ihop timmarna. Som tur är så kan jag nappa lite tider från alla mina ställen, så jag kan välja lite själv. Blir nog ingen semester för mig i år heller, har fått v.23 men ska skippa den. Vem vill vara ledig då?
Tänkte lägga mig en stund framför tvn och sen ska jag ta och visa er mina träningskläder som kom idag!

Inkommande

Har beställt hem lite träningskläder, köpte två sportbehåar och fick en på köpet (inte illa det.) Har länge letat efter ett snyggt träningslinne och fann mig ett, t-shirten kunde jag bara inte motstå då den har så snygga linjer. Det hjälper faktiskt lite på traven när man har snygga kläder även under träningen, tycker jag iallafall.
Idag har jag tillbringat hela dagen ute i Gamla Bo, nere vid sjön. Det har varit varmt trots det väldiga molntäcket, blev årets första grillning för min del också. Nu ska jag strax ta mig ner till ett svettigt spinningpass!

Borta bra men hemma bäst!

Efter en sjukt bra vecka så är jag på hemmaplan igen, det känns både bra och dåligt! Så är det ju alltid med semestrar. Nu ska jag fara ner till jobb och så ser min kväll ut.

RSS 2.0