call your girlfriend

Godmorgon! Jag gick ioförsig upp för en halvtimme sedan och åt frukost men ändå. Idag blir en fullspäckad dag har jag tänkt mig, jag ska skicka iväg lite grejer med posten och leta fram och lägga ut ännu fler saker. Sen ska jag städa ur garderoben, sy till och slänga mycket som jag inte använder. Om det är några hyfsade grejer så kanske jag lägger ut dom eller skänker iväg. Efter det ska jag börja packa lite, kul va? Längtar så in i bombens och idag är det exakt en vecka tills vi flyttar in!
Jag ska också försöka hinna träna och sola nu när solen står framme och jag är ledig. Klockan 5 ska jag till fru Ohm för att fika och snacka allmänt skit, det behövs.

Igår var jag hos fadern min på middag, såhär såg jag ut.



välkommen till verkligheten

Jag började 7 imorse & gick nöjt hem halv 12 för att njuta av denna underbara dag. Väl hemkommen fick jag ett samtal från jobbet så det är bara till att asa sig ner där igen om någon timme för att ta kvällsskiftet också. Så istället för att gå ut & sola, sticka till gymmet & fixa en massa saker så går jag och vilar en stund, det är mer än nödvändigt för jag har haft en stressig förmiddag. & föresten, glöm inte buda på mina auktioner här för det är redan en som går ut nu ikväll.


dags för jobb

Nu sticker jag iväg och jobbar några timmar.

midsommardagen

Midsommardag är ju idag och som sagt så har jag jobbat hela denna dagen, men det har gått hyfsat snabbt trots allt. Imorgon är jag helt ledig, ja herregud vad skönt! Ska ta mig en riktigt välförtjänt sovmorgon :) Jag hoppas allt är bra med er denna lördagkväll och tänkte bjuda på lite bilder från min midsommaraftons-utstyrsel.





innan jag kände dig

Alltid när jag är ensam om kvällarna så öppnar jag fönstret, stänger min dörr, släcker ner i rummet och sätter på Melissa Horn. Jag vet faktiskt inte varför, jag gör det bara omedvetet. Det får mig bara att känna mig ännu mer ensam faktiskt, men ensamhet behöver nödvändigtvis inte vara negativt. Det får en att stanna upp och tänka efter lite grann, vilket är skönt. På så vis flyter inte veckorna bara förbi mig. (Det är väldigt sällan som jag tillbringar kvällarna för mig själv förstår ni, haha.)
Imorgon är det jobb igen, dock bara till 14 sen ska jag äta nypotatis och köttbullar. Det blir dock ingen snaps för min del då jag jobbar hela dagen på lördag också, tråkigt men sant! Kanske slänger upp en bild imorgon innan jag drar iväg.

en bild från en dag som jag absolut inte kände mig det minsta ensam

bjuder på ett par låtar som fortfarande ligger mig varmt om hjärtat:
melissa
robyn

Loreen

contest

Jag är med och tävlar hos Nelly, nedan ser ni mitt bidrag. Jag hoppas att ni har någon sekund över till att gå in och rösta på mitt bidrag. (Sök på mitt namn och leta efter denna klänningen om direktlänken inte fungerar.) Tack på förhand mina vänner!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


midsommar outfit

Gjorde snabbt ihop ett litet kollage vad det gäller min midsommaroutfit. Det är ju midsommar imorgon? Ja herregud vad tiden springer iväg. Dock börjar jag jobba kl7 på lördag och slutar inte förrens 21.00, YEY! Så midsommar 2011 kommer att bli nyktert för min del. Men som sagt om vädret tillåter så ska jag ha långkjol (som jag har sytt om av en långklänning från lindex) på mig. Nej nu ska jag ta mig en löparrunda sen börjar jag kl4.


vi är som nu som vi inte var då

Idag har vi firat modern min, hon fyller egentligen inte år idag men jag jobbar kväll nu två dagar i rad så det fick bli lite kakor och tårta idag istället. Hon fick sig en fin bukett blommor och ett presentkort av oss "barn". Imorgon börjar jag inte förrens kl14 men ska hinna med ett svettigt gympass med fröken Ohm först har jag tänkt mig. Vi båda två har slarvat rejält med motionen på den senaste tiden, fy på oss må jag säga! (mest fy på dig elin som inte tvingat ner mig där.) Nej nu är det bums i säng som gäller, filmtajm!


Home is not where you live but where they understand you

Hej igen! Jag kan säga det redan nu att det kommer vara rätt så glest här på bloggen i sommar, som en förberedelse för er. Veckan som gick var otroligt lång och jag är otroligt trött och känner att energin är som bortblåst. I hela helgen har jag haft från morgon till kvällspass. Jag är nu bara snabbt hemma på lunchen och ska ner till jobbet om 10 minuter igen. Dock är det bara till att dela ut lunch sen slutat jag igen kl14. SKÖNT!

Jag tänkte egentligen uppdatera snabbt för att berätta för er att vi har köpt hus nu! Jag är så in i bombens lycklig över det hela & huset är jättefint. Tillträdesdagen är den 7 juli & gissa om jag längtar dit? Nej, nu ska jag kila ner till jobbet igen!


one and only

Herregud vilken rörig dag jag har haft hitills. Jag har varit ledig men skulle på delegering imorse och åkte ner till fel ställe klockan 8. Åkte sedan hem igen förtvivlad över att där inte var någon och kände hur paniken kröp sig fram, jag är ju tvungen att få min delegering nu till helgen. Hela min förmiddag har jag suttit och väntat på samtal och nu kom det, haha. Så nu får jag åka ner kl13 istället, tur det! Hur förvirrad kan man vara egentligen?! Men har så jäkla mycket i huvudet just nu, allting ska ju såklart hända på en liten vecka. Jaja, sen kör jag direkt ner till gymmet och rensar bort lite överbliven energi och försöker få tankarna i styr, gymmet har många funktioner.


you get what you give

Helgen den har varit mer än bra och det känns verkligen att skolan är slut. I fredags bar det av mot fru ohm som tog studenten där vi åt och drack gott med trevligt sällskap. Sedan bar det av vidare mot joel som också tog studenten samma dag, där träffade man annat trevligt folk och tillbringade resten av kvällen där.
Igår blev det chips och dippa framför tvn och idag har vi köpt lite grejer till vårt hus (shotglas, pizza pronto och lite annat smått&gott.) Imorgon blir det jobb igen och sedan möte i Hörby.

Jag, jasmine, joel och någon random unge på joels student!

På en av mina bästa dagar i livet med världens bästa ♥

I know what you like

Jag har ringt tag i personen som jag ska gå bredvid imorgon och allting är nu bokat och klart inför starten. Jag sitter och bläddrar i tidningar för tillfället och ser ut över ett hav av moln på himlen. För sol blir det bannemej inte. Jag ska strax hämta upp lillebroren som jag lovat sen ska jag ut och gå, blev inte så mycket på gymmet imorse så ska bygga på det lite grann tänkte jag. Bjuder på en helt osminkad mig såhär en onsdag middag.

who you are

Här sitter jag en tisdagskväll och dricker champagne ur ett kristallglas! ..Haha jo om det vore så väl. Gick ner och hämtade mig en äpplecider och glömde att ta mig med ett glas påvägen upp igen, så jag fick ta mina plastglas som jag fick på studenten. Det duger väl det med tycker jag.
Pojkvännen ser på fotbollen och resten av familjen håller sig till sitt så här sitter jag ensam på mitt rum och kikar på blocket. Tänk vad man kan fynda där alltså, det roligaste är att det inte alls behöver vara begagnat för att vara billigt. Imorgon är jag ledig igen, bra skönt va? Vi hörs av då.


Ain't nobody love you like i love you


what about my dreams

Kvällen den närmar sig och solen kryper sakta nedåt längs himlen. Dagen har varit otroligt varm men jag har försökt att hålla mig så mycket som möjligt inomhus. Vi har målat vårat köksbord & stolar idag igen, vi har spelat lite minigolf och mickes farföräldrar har varit på besök. Jag har nu två dagars semester kvar innan jag börjar jobba och jag har inget särskilt inplanerat, skönt men känner mig redan lite rastlös haha. Har även passat på att ta foto på mina blommor från studenten nu innan dom vissnar helt, nedan har vi en fin bukett rosor.


det får en att tänka om


my heart is refusing me

Gårdagen startade med att vi (jag, michan jens och min man) satte oss i bilen till Lomma, det hela resulterade sönderbrända ben för min del. Inte alls kul då jag har fått vara inomhus hela dagen idag. Sen efter det så tog vi oss an grillen och fixade lite grillspett medans de andra ordnade flintastek. Efter x antal cider och några kubbspel senare begav vi oss hemåt i den varma sommarnatten. Trevlig kväll med ett trevligare sällskap minsann!
Idag så har jag och micke varit och hämtat hem våra framtida köksstolar. Vi fick ett bord och fyra stolar för en femhundring, galet billigt! (nya kostar de ca 5000kr.) Dock så är dom ju lite begagnade så vi håller vi på att slipa och måla om dom för en uppfräschning. Det blir nog kanonbra ska ni se!




tiden som finns efter

Hej kära ni! Det var alldeles för länge sedan nu och när jag nu äntligen tagit studenten och allting är över så ska det bli bättringar med uppdateringen. Studenten var en av många bra dagar i mitt liv och från morgonen till sent på natten hade jag ett leende på läpparna. Nu efteråt när allting är över får jag faktiskt säga att det känns skönt, jag har varit på ett möte idag och bokat in bredvidgång och olika utbildningsdagar. Det känns väldigt bra att påbörja en ny fas i livet där jag kan bestämma fullständigt över vad mina dagar ska åt till och vem. Men hörreni, jag tar slänger upp lite bilder från min riktigt braiga studentdag!


Fick Paulo Coelho's bok pilgrimsresan av Emelie, hans böcker är riktigt grymma! Läser 11minuter just nu (den 2:a)

En del av blommorna och nallar som jag fick

Korten

Lite "flytta hemifrån grejor" som jag hade önskat mig.

RSS 2.0