min ljusaste röst

Hej å hå, precis kommen ur duschen efter en låååång löparrunda. Skönt som fasiken men faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Får se hur benen är imorgon. Gårkvällen var jäkligt kul även om det inte blev som planerat. Arvingarna spelade på Björket men eftersom vi plankade in blev vi också utslängda, nästan samma sak vid Harrys. Det blev alltså ingen discodans eller barhäng men sällskapet höjde stämningen trots "incidenterna".
Idag har jag och moderlilla varit i Tyringe och shoppat loss på deras förmedlingscentral, där finns det verkligen allt (dessutom skit billigt också.) Fick pröjsa en femhundring för alltesammans här under.

Uppifrån fr. vänster: big pack popcorn, godispåse, ljushållare, bearnaisesås, färdigrätter kyckling, en Pina Colada- och en annanas blanddryck, en gammal mjölkflaska,
ananasringar i burk, julstjärna, schampo och balsam för färgat hår, kakfat, jeansskjorta, kajalpenna brun, ett par svarta leggings, gråa knästrumpor och sist men inte minst två paket pennepasta.

Drinkmixen och dunkarna med schampo samt balsam (lär räcka lääänge.)

Jeansskjortan, kajalpenna, leggings samt knästrumpor.

Kommentarer
Postat av: rebecka

åh, var har du hittat den snygga jeansskjortan?

sv: haha tack! fastnade för din blogg direkt :)

2011-11-19 @ 11:10:05
URL: http://rrrebeckak.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0